Η Βαρκελώνη είναι μία από τις ωραιότερες ευρωπαϊκές πόλεις και τον Οκτώβριο, ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο ήρθε να τη στολίσει ακόμα περισσότερο. Το νέο W Barcelona, ένα γυάλινο κτίριο σε σχήμα πανιού, άνοιξε στη trendy παραθαλάσσιο Barceloneta.
Είναι το πρώτο ξενοδοχείο με απευθείας πρόσβαση στη παραλία και το πρώτο στην ανερχόμενη Passeig de Joan de Borbó, μια περιοχή με πολυτελή νυχτερικά κέντρα, μαγαζιά και θέατρα.
Σχεδιασμένο από τον Ricardo Bofill, τον Ισπανό αρχιτέκτονα πίσω από το νέο terminal Τ1 του αεροδρομίου της Βαρκελώνης, το 26 ορόφων κτίριο θα ταίριαζε πολύ στο Ντουμπάι. Εχει 473 δωμάτια (με 70 σουίτες), Spa και γυμναστήριο, rooftop bar και εστιατόριο με τον Καταλανό σεφ Carles Abellan.
Για να γιορτάσει τα εγκαίνιά του, το έχει μία ειδική προσφορά από 249€, που περιλαμβάνει πρωινό, upgrade στον επόμενο τύπο δωματίου και late check out (μαζί με άλλα ψιλολόγια μικρής σημασίας).
Πως θα πάτε? Η Aegean Air όπως και η Vueling έχουν απευθείας πτήσεις από την Αθήνα για τη Βαρκελώνη, ενώ καλή εναλλακτική απότελούν οι πτήσεις της Iberia μέσω Μαδρίτης.
















































