διαγωνισμός gillette masters of style


Διαγωνισμός Gillette “Masters of Style”: οι νικητές.


2013-06-03
By
ministry of men staff

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

-Haris Kordas,

-Ilias Mourikis,

-Δρακόπουλος Κώστας

-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΥΡΙΔΑΣ

—-

Gillette proglide

—Αλέξανδρος Μητρόπουλος

-ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΑΠΤΖΗΣ

-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΤΣΑΡΟΣ

-Δήμου Νικόλαος

-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

-ΤΣΙΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Καλά ξυρίσματα!!!

====================

Περιποιημένα γένια ή clean cut shaven look προτιμάτε my men; – Οποια κι αν είναι η επιλογή σας, η Gillette δίνει τη λύση.

Τις ημέρες αυτές, πολλοί από τους άντρες και στην Ελλάδα, ακολουθούν τη μόδα και επιλέγουν το επιμελώς ατημέλητο look στα γένια. Μέχρι πρόσφατα όμως, η διαδικασία ξυρίσματος για έναν άνδρα με γένια απαιτούσε χρόνο και πολλά διαφορετικά εργαλεία.

Για το λόγο αυτό, η Gillette δημιούργησε την ξυριστική μηχανή Gillette Fusion ProGlide Styler.

Η Gillette Fusion ProGlide Styler συνδυάζει την τεχνολογία της Braun και την παγκόσμιας κλάσης τεχνολογία της Gillette Fusion ProGlide, ώστε οι άνδρες να τριμάρουν ομοιόμορφα, να ξυρίζουν και να φορμάρουν τα γένια τους με ακρίβεια. Έτσι μπορούν να αποκτήσουν το επιθυμητό facial hair style look με ευκολία.

Πρώτη θέση στην καρδιά των γυναικών ωστόσο κατέχουν πάντα οι περιποιημένοι άντρες. Γι’ αυτό μπορείς να επιλέξεις και το clean cut shaven look που έχει σταθερή αξία. Το φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο προκαλεί το γυναικείο φύλο, καθώς αφήνει το δέρμα απαλό, καθαρό και άκρως ελκυστικό. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι αναδεικνύει έναν άνδρα σίγουρο για τον εαυτό του, που προσέχει την εμφάνιση του.

Οποιοδήποτε στυλ κι αν επιλέξεις ωστόσο, είναι σημαντικό να ξέρεις τι σου ταιριάζει:

Ανάδειξε το πρόσωπό σου με το στυλ ξυρίσματος

Αχλάδι-διαμάντι: Αν το σχήμα του προσώπου σας είναι ανάποδο αχλάδι, δηλαδή το μέτωπο έχει μεγαλύτερο πλάτος από το πηγούνι και ειδικά όσων το πηγούνι προεξέχει, μια περιποιημένη εμφάνιση μπορεί να βοηθήσει στο να ελαχιστοποιηθούν και να γλυκάνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Επίσης, οι μακριές φαβορίτες μπορούν να ισορροπήσουν το πρόσωπο και να μειώσουν την προβολή του πηγουνιού.

Στρογγυλό: Οι άντρες με στρογγυλό πρόσωπο θα πρέπει να δοκιμάζετε στυλ ξυρίσματος τα οποία κάνουν το πρόσωπο πιο αρρενωπό και του δίνουν ένα πιο οβάλ σχήμα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αποφύγετε στυλ τα οποία καλύπτουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, ειδικά εσείς που έχετε μικρά χαρακτηριστικά, όπως μικρά μάτια, λεπτά χείλη κτλ.

Ορθογώνιο-μακρόστενο: Αυτό το σχήμα προσώπου μοιάζει με μακρύ οβάλ ή ορθογώνιο, αν η γραμμή της γνάθου είναι πιο γωνιακή. Το να διατηρείτε τα γένια σας περιποιημένα και ξυρισμένα κάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου να φαίνονται ισορροπημένα ενώ ταυτόχρονα περιορίζει λίγο το μήκος, δημιουργώντας τη ψευδαίσθηση ενός πιο οβάλ προσώπου

Τριγωνικό: Το τριγωνικό πρόσωπο ή «σχήμα καρδιάς» χαρακτηρίζεται από μικρό ή μυτερό πηγούνι και φαρδύ μέτωπο. Πιο πυκνά γένια κάνουν αυτό το πρόσωπο πιο αντρικό με το να προσδίδουν όγκο κατά μήκος της γνάθου.

Τετράγωνο: Τα τετραγωνισμένα πρόσωπα έχουν έντονες γραμμές και κοψίματα καθώς και τετραγωνισμένο πηγούνι. Αν ανήκετε σ’ αυτή την κατηγορία, πρέπει να υιοθετήσετε ένα στυλ ξυρίσματος το οποίο θα εξομαλύνει τις γωνίες και θα δίνει την αίσθηση του λεπτού και στρογγυλού. Ένα τέτοιο στυλ είναι τα κοντοξυρισμένα γένια.

Tips για το τέλειο στυλ

1. Τριμάρετε

Χτενίστε τα γένια σας ακολουθώντας τη φυσική τους κατεύθυνση, έτσι ώστε να μπορούν να κοπούν με ακρίβεια. Ιδανικά, χρησιμοποιήστε ένα trimmer με πολλές κτένες, ώστε να επιλέξετε το μήκος που σας ταιριάζει καλύτερα. Αν είναι η πρώτη φορά που κάνετε trimming, είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε μια μακριά χτένα ώστε να έχετε περισσότερο έλεγχο, εξασφαλίζοντας ότι θα επιτύχετε το επιθυμητό μήκος. Επίσης, όταν τριμάρετε, κάντε το κόντρα στη φορά της τρίχας, ώστε να μεγιστοποιήσετε την ποσότητα των γενιών που κόβετε, καθώς αυτά περνούν μέσα από τη συσκευή.

2. Προετοιμάστε το δέρμα σας για το ξύρισμα

Ακόμη κι αν δεν ξυρίζετε κάθε σημείο του προσώπου σας, είναι βασικό να προετοιμάσετε το δέρμα σας για να εξασφαλίσετε ένα βαθύ και άνετο ξύρισμα, όπου θέλετε να απομακρύνετε τα γένια. Πρώτα, πλύνετε το πρόσωπο και τον λαιμό σας με ένα καθαριστικό/ scrub και ζεστό νερό για τουλάχιστον δυο λεπτά, ώστε να απομακρυνθεί η ανεπιθύμητη σκόνη και οι λιπαρές ουσίες (εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε ντους, πριν το ξύρισμα). Έτσι θα μεγιστοποιήσετε την ενυδάτωση, τα γένια θα μαλακώσουν και το ξύρισμα θα είναι ακόμη πιο εύκολο.

3. Κάντε μαλακές κινήσεις και ξεχάστε τον αφρό

Για ένα πιο άνετο ξύρισμα, εφαρμόστε ένα shave gel για να συγκρατήσει την υγρασία και να μαλακώσει περαιτέρω τα γένια. Επιλέξτε το Fusion Proglide Clear Shave Gel της Gillette, το οποίο είναι διαφανές λόγω της φόρμουλα του που δεν κάνει αφρό, επιτρέποντάς σας να βλέπετε τα σημεία που ξυρίζετε για περισσότερη ακρίβεια. Μετά την εφαρμογή του gel, ξυρίστε με τη Gillette Fusion Proglide Styler. Με ελαφριές κινήσεις και ξύρισμα με τη φορά των τριχών, μπορείτε να επιτύχετε το τέλειο ξύρισμα.

4. Όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες

Κατά το ξύρισμα να κάνετε απαλές και μικρές κινήσεις. Μην ασκείτε πίεση γιατί μπορεί να προκαλέσετε κοκκινίλες ή κοψίματα. Τραβήξτε το δέρμα σας προκειμένου να δημιουργήσετε μια πιο σταθερή επιφάνεια ξυρίσματος. Αρχικά ξυριστείτε σύμφωνα με τη φορά της τρίχας. Εάν είναι απαραίτητο, συνεχίστε να ξυρίζεστε κόντρα για πιο βαθύ ξύρισμα. Στο πηγούνι και στην περιοχή γύρω από τα χείλη, αφήστε το τζελ ξυρίσματος για περισσότερη ώρα, ώστε να μαλακώσουν περισσότερο οι τρίχες και να εξασφαλίσετε ένα πιο εύκολο και άνετο ξύρισμα.5. Το τελείωμα

Είναι σημαντικό να φροντίζετε το δέρμα σας μετά το τριμάρισμα και το ξύρισμα. Να το καθαρίζετε με κρύο νερό, να το σκουπίζετε ταμποναριστά και να χρησιμοποιείτε ένα προϊόν after shave πλούσιο σε ενυδατικά στοιχεία.

Διάλεξε το στυλ που θα αναδείξει τον χαρακτήρα σουΤο κυκλικό μουσάκι – trendy

Το κυκλικό μουσάκι αποτελείται από μια μικρή γενειάδα στο πηγούνι, η οποία συνδέεται γύρω από το στόμα με ένα μουστάκι. Για να το αποκτήσετε, πρώτο βήμα είναι το τριμάρισμα. Αφού διαλέξετε μια χτένα με συγκεκριμένο και σταθερό μήκος τριμάρετε τα γένια σας σχηματίζοντας το περίγραμμα του σχήματος που θέλετε να δώσετε. Πρέπει να προσέξετε τη συμμετρία μεταξύ των δύο προφίλ σας. Σειρά έχει το ξύρισμα. Πριν ξεκινήσετε προετοιμάστε κατάλληλα το δέρμα σας. Απλώστε ομοιόμορφα το Clear Gel το οποίο επειδή είναι διάφανο και δεν κάνει αφρό, σας χαρίζει απόλυτο έλεγχο στο ξύρισμα. Ξυριστείτε σε όλο το υπόλοιπο πρόσωπο πέραν του σχήματος που δημιουργήσατε προηγουμένως. Στη συνέχεια, λεπτύνετε τις γωνίες για να διακρίνονται καλύτερα.

Το αυθεντικό μουστάκι – αυθεντικός

Το αυθεντικό μουστάκι είναι πάντα κλασικό, πάντα αρρενωπό και πάντα στη μόδα! Για να υιοθετήσετε αυτό το old time classic look πρέπει να ξεκινήσετε τριμάροντας τα γένια σας με την ProGlide Styler της Gillette. Για μεγαλύτερη ευκολία χρησιμοποιήστε τη χτένα για το πιο κοντό μήκος. Δώστε περίγραμμα στο μουστάκι σας φροντίζοντας πάντα να είναι συμμετρικό. Στη συνέχεια κάντε ένα βαθύ ξύρισμα σ’ όλο το πρόσωπό σας. Χρησιμοποιήστε τη λεπίδα ακριβείας για να λεπτύνετε τις άκρες ώστε να διακρίνονται καλύτερα. Με συχνή περιποίηση το look σας θα είναι πάντοτε άψογο!

Το μουστάκι pencil – σοφιστικέ

Αν σας αρέσει η ιδέα του μουστακιού αλλά θέλετε να διαφοροποιηθείτε λίγο, μπορείτε πάντα να υιοθετήσετε το μουστάκι pencil, μια εξαιρετικά λεπτή γραμμή που ακολουθεί το περίγραμμα του πάνω χείλους. Για να μην κάνετε λάθος ακολουθήστε την ίδια διαδικασία με το «αυθεντικό μουστάκι» και χρησιμοποιήστε τη λεπίδα ακριβείας για να το λεπτύνετε στο τέλος. Έτσι απλά με μια πολύ μικρή αλλαγή το κλασικό μπορεί να γίνει trendy.

Το στυλ Balbo – ανατρεπτικός

Το στυλ Balbo αποτελείται από μουστάκι σε συνδυασμό με γένια στο πηγούνι. Σε αρκετά σημεία το στυλ αυτό θυμίζει το κυκλικό μουσάκι χωρίς ωστόσο να υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στα γένια και στο μουστάκι. Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το στυλ πρέπει να αφήσετε τα γένια σας να μεγαλώσουν για μερικές εβδομάδες. Όταν φτάσουν στο επιθυμητό μήκος, ξυριστείτε χρησιμοποιώντας το ενυδατικό Gel ξυρίσματος Gillette Fusion ProGlide Hydrating, το οποίο θα διατηρήσει την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος και θα περιορίσει την εικόνα και την αίσθηση του ερεθισμού που προκαλεί το ξύρισμα. Χρησιμοποιώντας τη λεπίδα ακριβείας, περιποιηθείτε το κάτω τμήμα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μεγάλο ή μικρό, ίσιο ή καμπυλωτό. Το πιο σημαντικό είναι το στυλ που διαλέγετε να ταιριάζει τόσο στο πρόσωπό σας όσο και στην προσωπικότητά σας.

Το short box beard – σεμνή γοητεία

Για να υιοθετήσετε αυτό το επιμελώς ατημέλητο στυλ θα πρέπει αρχικά να αφήσετε τα γένια σας να μεγαλώσουν για αρκετές εβδομάδες. Μόλις φτάσουν στο ίδιο μήκος θα επιλέξετε μια χτένα με συγκεκριμένο και σταθερό μήκος, ανάλογα με το μήκος που θέλετε να έχουν και θα τα τριμάρετε. Ύστερα θα προσδιορίσετε το σχήμα, ξυρίζοντας την περιοχή του λαιμού και χαμηλά στα μάγουλα ώστε να δημιουργηθεί μια παράλληλη γραμμή με τα μήλα σας. Λεπτύνετε τις γωνίες με τη λεπίδα ακριβείας ώστε να ξεχωρίσει το σχήμα της γενειάδας από το καθαρό κομμάτι του προσώπου. Μην ξεχνάτε ότι η συχνή περιποίηση διατηρεί το στυλ και δίνει την αίσθηση ενός καθαρού και όμορφου προσώπου.

Το clean cut – έτοιμος για την κορυφή

To clean cut είναι ένα στυλ που έχει πολλούς οπαδούς. Μεγάλο θέλγητρο ώστε να το υιοθετήσετε είναι ότι αρέσει σε πολλές γυναίκες αφού αφήνει την επιδερμίδα απαλή, καθαρή και άκρως δελεαστική για χάδια. Αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και δίνει την απόλυτη αίσθηση περιποίησης και καθαριότητας. Για να το υιοθετήσετε δεν έχετε παρά να προετοιμάσετε το πρόσωπό σας απλώνοντας το Gillette Fusion Proglide Cooling, με μέντα, που δροσίζει την επιδερμίδα και περιορίζει την αίσθηση και την εικόνα του ερεθισμού. Συνεχίζετε με απαλό ξύρισμα από την Gillette Fusion Proglide και ολοκληρώνετε με ένα προϊόν ενυδάτωσης, όπως το Gillette Series Instant Hydration Moisturizer, που ενυδατώνει την φρεσκοξυρισμένη επιδερμίδα, χαρίζοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης που διαρκεί όλη μέρα!

Το Υπουργείο μας σε συνεργασία με τη Gillette® δίνει την ευκαιρία σε 4 επισκέπτες του να κερδίσουν την Gillette Fusion ProGlide Styler™,

αλλά και σε 6 πιο παραδοσιακούς τύπους, να κερδίσουν την Fusion ProGlide Manual και προϊόντα περιποίησης Gillette FUSION HYDRA GEL .

Στείλτε απλά email στο info@ministryofmen.gr με το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και την ένδειξη Gillette Styler ή Gillette Proglide ανάλογα με ποια από τις δύο σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε.

Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τους όρους του διαγωνισμού, που θα διαρκέσει έως τη Κυριακή 2 Ιουνίου στις 23.59.

Καλή επιτυχία και καλά…ξυρίσματα my men!!  • Κανένα σχόλιο


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ


  • Just how to Establish a Research Theme

  • Annotated Bibliography Writing Help to

  • Need Essay Help

  • Best tips on How to Write a Research Paper with WritingBest.com by Andrew Smith

  • Original Essay Writing from Professionals

  • Master of Light: Conversation with Contemporary Bollywood Cinematographer??? Rajeev Jain ICS WICA