διεκδίκησε μια θέση στην ελληνική ομά


Διεκδίκησε μια θέση στην Ελληνική ομάδα για το World Team Poker Championship event στο Λας Βέγκας!


2011-04-01
By
ministry of men staff

Την Τρίτη 5 Απριλίου ξεκινάει το πρωτάθλημα «WTP 2 – Team Greece», που θα αναδείξει τους δύο παίκτες, οι οποίοι θα συμπληρώσουν την ελληνική ομάδα του World Team Poker (WTP) Championship Event , που θα διεξαχθεί στις 24-26 Μαΐου 2011, στο Λας Βέγκας ,με τη συμμετοχή 18 ως 24 εθνικών ομάδων πόκερ από όλο τον κόσμο.

Την ελληνική ομάδα θα αποτελέσουν 4 επιλεγμένοι Έλληνες παίκτες και οι δύο τυχεροί και ικανοί, που θα προκριθούν μέσα από το πρωτάθλημα του Poker.gr.

 Η πρώτη ελληνική ομάδα κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση του World Team Poker 2010, ανάμεσα σε μεγαθήρια του παγκόσμιου πόκερ. Έφτασε μάλιστα ένα river μακριά από τον αποκλεισμό της ομάδας της Κίνας, που θα μας πήγαινε στο heads-up με chip lead απέναντι στους Βραζιλιάνους. Εκείνο το τυχερό river όμως, έσωσε τους Κινέζους και μας οδήγησε λίγο μετά εκτός διοργάνωσης στην ιδιαίτερα τιμητική τρίτη θέση.

Οι εικόνες από εκείνη την διοργάνωση μας έχουν μείνει αξέχαστες και κυρίως, μας άνοιξαν την όρεξη για το World Team Poker (WTP) Championship Event που γίνεται φέτος τον Μάιο.World Team Poker 2 – Team GREECE by poker_gr

Την δεύτερη ελληνική ομάδα θα αποτελέσουν τέσσερις επιλεγμένοι Έλληνες παίκτες και δύο τυχεροί και ικανοί online qualifiers που θα αναδειχθούν μέσα από το ειδικό πρωτάθλημα του Poker.gr, με την ονομασία «WTP 2 – Team Greece». Δες περισότερες λεπτομέρειες εδώ.  • Κανένα σχόλιο


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ


  • “Το σημαντικότερο αεροσκάφος που-δεν-μπορείτε να δείτε”.

  • Οι πιο τρομακτικές προσγειώσεις αεροπλάνων.

  • Κρήτη: οι καλύτερες παραλίες της!

  • Amazing Houses: Vega IV, Λονδίνο.

  • “Τα επτά μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο!”

  • Οι χρήστες του Expedia επιλέγουν τα 650 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου…