η τεκίλα don julio® 1942 έρχεται στην ελλάδα video


Η τεκίλα DON JULIO® 1942 έρχεται στην Ελλάδα.


2013-07-02
By
Prime Minister

Η Tequila Don Julio,® η πιο δημοφιλής luxury τεκίλα, καλωσορίζει την πιο premium έκδοση της, την Tequila Don Julio 1942, στην Ελλάδα. Αυτός ο φόρος τιμής για την τεκίλα έχει μεγάλη ιστορία και απευθύνεται στους λάτρεις της καλής παλαιωμένης τεκίλας.

Το 1942 ο Don Julio González, ξεκίνησε να παράγει την τεκίλα στην περιοχή Los Altos στο Highlands κοντά στο Jalisco. Η περιοχή Los Altos στο Μεξικό έχει πλούσια, αργιλώδη εδάφη και τέλειο μικροκλίμα για την καλλιέργεια της γλυκιάς μπλε αγαύης που χρησιμοποιείται στην Τεκίλα Don Julio. Ο Don Julio González πέρασε πολλά χρόνια της ζωής του προσπαθώντας να τελειοποιήσει την παραγωγή τεκίλας, μέχρι που κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα προϊόν άριστης ποιότητας, την Tequila Don Julio.

Προς τιμήν της 60ης επετείου της Don Julio, για την παραγωγή της εκλεπτυσμένης τεκίλας, δημιουργήθηκε η Tequila Don Julio 1942. Χρησιμοποιώντας μια προσωπική συλλογή μπλε αγαύης, με χειροποίητη διαδικασία στο αποστακτήριο La Primavera, ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη ποιότητα, ο Don Julio González δημιούργησε μια μοναδική παρτίδα τεκίλας, που ωρίμασε για 2,5 χρόνια σε Αμερικάνικα άσπρα δρύινα βαρέλια. Η Tequila Don Julio 1942, δημιουργήθηκε από το απόσταγμα στο Pot Still 6, το οποίο παράγει τρία βαρέλια ανά κύκλο. Το αποτέλεσμα είναι η λεία και απαλή αίσθηση στον ουρανίσκο.

«Η Tequila Don Julio 1942 έχει γίνει μια από τις πιο πολυσυζητημένες και ανερχόμενες τεκίλες και για αυτό το λόγο ξεκινάει η διάθεση της και για τους Ευρωπαίους καταναλωτές»  δήλωσε ο Master Distiller Enrique de Colsa «Ως Master Distiller, είναι τιμή μου που συνεχίζω και ανεβάζω το επίπεδο που έθεσε ο Don Julio González για περισσότερα από 70 χρόνια, ώστε να δοκιμάσουν τις ίδιες σύνθετες, εξωτικές και απαλές γεύσεις στο Don Julio 1942, που οι καταναλωτές έχουν συνηθίσει να απολαμβάνουν».

Η Don Julio 1942 παρουσιάζεται σε μια πορτοκαλί γυάλινη φιάλη, σχεδιασμένη με έμπνευση από το φύλλο της αγαύης. Αυτή η limited-edition τεκίλα σερβίρεται σε ειδικό ποτήρι snifter και αποτελεί το ιδανικό ποτό για να γιορτάσετε όμορφες στιγμές.  • Κανένα σχόλιο


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ


  • Scholarship essay or dissertation how to make Tips

  • Professional Editors

  • Your utility works usually are considered intensely inside of the admission desire. Need not go away them shot.

  • Essay Content articles Helpful tips as well as the Prompts

  • Scandal at Wikipedia

  • Fantastic Papers Crafting Tricks