η adidas παρουσιάζει το απόλυτο όπλο το νέο preda


Η adidas παρουσιάζει το απόλυτο όπλο, το νέο Predator® Lethal Zones.


2012-05-15
By
Prime Minister

Η adidas παρουσιάζει το Predator® Lethal Zones, το νέο μοντέλο του πιο θρυλικού της ποδοσφαιρικού παπουτσιού. Το Predator® Lethal Zones εξοπλίζει το πόδι σου με πέντε «φονικές» ζώνες, για ταχύτατες ντρίμπλες, άψογο κοντρόλ της μπάλας με την πρώτη επαφή, απίστευτη δύναμη στα σουτ,  μακρινές, αλλά και ακριβείς πάσες, χαρίζοντας σου τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού.

Οι πέντε ζώνες του Predator® Lethal Zones αποτελούνται από ένα εξαιρετικά ελαφρύ (Super Light- SL) λάστιχο και από το υλικό memory foam, ενώ έχουν τρισδιάστατο αποτύπωμα για τέλειο έλεγχο της μπάλας σε κάθε επαφή. Επιπλέον υποστηρίζονται από το πρωτοποριακό υλικό Hybridtouch που βρίσκεται στο πάνω μέρος του παπουτσιού και συνδυάζει τα οφέλη του δέρματος και του συνθετικού υλικού, χαρίζοντας άνεση, σταθερότητα, προστασία από το νερό και αίσθηση μέγιστης ποιότητας υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Το παπούτσι επίσης ενσωματώνει την τεχνολογία Sprint Frame, προσφέροντας ταυτόχρονα χαμηλό βάρος (225 γρ.) και σταθερότητα, καθώς και το σύστημα Traxion 2.0 στις τάπες του για μέγιστη πρόσφυση και εκπληκτική επιτάχυνση.

Το νέο Predator® Lethal Zones αποτελεί το πρώτο Predator® που είναι συμβατό με την πλατφόρμα miCoach, ώστε να παρακολουθείς τις επιδόσεις σου κατά τη διάρκεια του αγώνα ή της προπόνησης και να μεταφέρεις ασύρματα τα στατιστικά σου στο κινητό ή στον υπολογιστή σου.

Ποδοσφαιριστές παγκοσμίου κλάσης όπως οι Van Persie (Arsenal FC), Xavi (FC Barcelona), Nasri (Manchester City FC), Nani (Manchester United FC) και Di Maria (FC Real Madrid) δοκίμασαν και συνέβαλαν σημαντικά στην ανάπτυξη του Predator® Lethal Zones και θα παρουσιάσουν πρώτοι στo γήπεδο το «φονικό» ποδοσφαιρικό παπούτσι της adidas, το Μάιο του 2012.  • Κανένα σχόλιο


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ


  • Σιν Ντονγκ-Χιούκ: ο άνδρας που δραπέτευσε από στρατόπεδο της Β.Κορέας

  • Απίστευτα καλάθια από τους Dude Perfect

  • Victoria’s Secret Very Sexy…”very sexy” πράγματι…

  • Espresso Velose V12: ίσως η ωραιότερη μηχανή espresso στον κόσμο.

  • Νέο, συλλεκτικό Jameson, με την υπογραφή του καταξιωμένου glass artist David Smith.

  • Γυναίκα για πρώτη φορά επικεφαλής της αμερικανικής προεδρικής φρουράς.