η carrie prejean βγάζει το μικρόφωνο στον inappropriate lary king


Η Carrie Prejean βγάζει το μικρόφωνο στον “inappropriate” Lary King.


2009-11-13
By
ministry of men staff

Που πας κοπέλα μου, που πας?! Πας στον Lary King, στο στόμα του λύκου αν δεν αντέχεις? Ας πάμε από την αρχή.

Η Carrie Prejean για όσους δεν γνωρίζεται-ανεπίτρεπτο μεν αλλά ας το ξεπεράσουμε για αυτό είμαστε εδώ, να σας ενημερώνουμε και να σας διαδκεδάζουμε-είναι η πρώην Μις Καλιφόρνια που έχασε τον τίτλο της με αφορμή την αρνητική της γνώμη για τους γάμους των ομοφυλοφύλων που εξέφρασε δημοσίως στα Αμερικανικά Καλλιστεία.

Η Prejean μήνυσε τους διοργανωτές απαιτώντας μεγάλη αποζημίωση, όμως αναγκάστηκε να την αποσύρει όταν εκείνη της παρουσίασαν μία sex tape της που είχε διαρρεύσει και η οποία όπως λέγεται, την παρουσίαζε σε ιδιαίτερα τολμηρό solo πρωταγωνιστικό ρόλο.

Την ταινία είχε στα χέρια του το tmz.com αλλά λόγω της ιδιαίτερα τολμηρής της φύσης δεν την δημοσιεύει-ακόμα! Οπως καταλαβαίνεται το γεγονός και μόνο της ύπαρξης της sex tape της μοντέλας, αρκεί για να την κάνει εδώ και μέρες πρωτοσέλιδο στα αμερικανικά media. Σε αυτή τη στιγμή η Carrie αποφασίζει να βγάλει ένα βιβλίο και που καλύτερα για να το διαφημίσει από το Lary King show. Ξανθιά 1. Που πας κοπέλα μου, που πας?? Ο Lary φυσικά δεν την κάλεσε για το βιβλίο, αλλά για να την ρωτήσει για τη ταινία, όχι θα την άφηνε και εδώ αρχίζει το πραγματικό show. Η Carrie προσβλήθηκε, άρχισε να λέει στον Lary ότι φέρεται “Inappropriate” και ξαφνικά η ξανθιά 2, σαν να νόμιζε ότι είναι σε διάλειμμα? ποιος ξέρει, βγάζει το μικρόφωνο και το ακουστικό της και μένει εκεί μόνη στο studio να λέει στον Lary ότι θα φύγει! Κελεπούρι για τον Lary δηλαδή.

Καλύτερα να δείτε το video. Για το άλλο που ψάχνουμε, είμαστε σε επαφή με τα αντίστοιχα Υπουργεία άλλων χωρών και φυσικά θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη…  • 2 Σχόλια


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ


  • Ξεκινά ο σκληρότερος αγώνας περιπέτειας στον κόσμο!

  • Το Dubai σε time lapse

  • Τι μπορεί να σου κάνει η περιέργεια….

  • To Spitfire εξακολουθεί να εμπνέει.

  • Heineken “Dropped”: Ένας Έλληνας πέφτει στην Καμπότζη και ζει μια μοναδική εμπειρία ζωής!

  • O Sebastien Loeb έσπασε τα κοντέρ στο Pikes Peak!