μεγάλος διαγωνισμός κερδίστε ένα συλ


UPDATE: Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε ένα συλλεκτικό Τalisker 25 ετών. ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ


2011-04-15
By
Prime Minister

Ο διαγωνισμός μας έλαβε τέλος my men, σας είδαμε ενθουσιασμένους με το Talisker είναι γεγονός-και όχι αδίκως θα προσθέταμε.

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι: Μπάμπης Αγγελετόπουλος, Γιώργος Χατζηδάκης και Ανδρέας Αυλωνίτης.

Enjoy!

=========

Μια κάπνα στη μύτη, που ακολουθείται από τη γλύκα ενός χριστουγεννιάτικου κέικ φρούτων και την πικάντικη, βαθμιαία αποδέσμευση ισορροπημένων αρωμάτων. Η επίγευση διαρκεί ακριβώς όσο χρειάζεται. Πραγματικά εξαίσιο. Αυτό είναι το Talisker 25 ετών, μια αρμονική παραλλαγή ενός από τα κορυφαία single malt ουίσκυ του κόσμου, του Talisker 10 ετών.

Και μας κάνει τη τιμή να το φιλοξενούμε στο Υπουργείο μας my men και να σας δώσουμε την ευκαιρία να απολαύσετε τη συλλεκτική φιάλη, μία από τις 9.708 που έχουν παραχθεί, παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό μας.

Στείλτε email στο contest@ministryofmen.gr με το ονοματεπώνυμό σας μέχρι τις 27/5 και μπορεί να είστε ένας από τους 3 τυχερούς.

Τι είναι αυτό που κάνει το Σκοτσέζικο single malt Talisker τόσο ξεχωριστό; Ένα από τα πιο βασικά η ίδια, σχεδόν απαράλλακτη, εδώ και 175 χρόνια διαδικασία απόσταξης που συντελεί στη διατήρηση αυτού του τόσο έντονου και πολυδιάστατου χαρακτήρα του, που ενσωματώνει όλα τα «θαλασσινά» γνωρίσματα ενός ουίσκι που δημιουργείται δίπλα στη θάλασσα. Και για την ακρίβεια στη περιοχή του Skye στη Σκoτία, ενός νησιού γεμάτου με ανεμοδαρμένα βράχια, βαθιές και απότομες χαράδρες, βουνά με αιχμηρές πλαγιές. Κατά πάσα πιθανότητα, κανένας άλλος τόπος σε ολόκληρη τη Σκoτία δεν είναι τόσο ισχυρά και άρρηκτα συνδεδεμένος με ένα malt όσο το Skye με το Talisker και αυτό ίσως να εξηγεί το γεγονός οτι δεν υπάρχει άλλο αποστακτήριο σε ακτίνα 160 χιλιομέτρων!

 Επισκεφθείτε το www.malts.com, γίνετε μέλη στο club Friends of Malts και ανακαλύψτε τα πάντα γύρω απο τη συλλογή των Classic Malts.  • Κανένα σχόλιο


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ


  • “Το σημαντικότερο αεροσκάφος που-δεν-μπορείτε να δείτε”.

  • Οι πιο τρομακτικές προσγειώσεις αεροπλάνων.

  • Κρήτη: οι καλύτερες παραλίες της!

  • Amazing Houses: Vega IV, Λονδίνο.

  • “Τα επτά μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο!”

  • Οι χρήστες του Expedia επιλέγουν τα 650 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου…