οι κορυφαίοι αθλητές της nike παρουσιάζο


Οι κορυφαίοι αθλητές της Nike παρουσιάζουν τη συλλογή Tech Pack-Tech Fleece


2013-09-17
By
ministry of men staff

15 από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου υιοθετούν τη σύγχρονη εμφάνιση στον αθλητισμό. Αυτό από μόνο του είναι είδηση.

Ελάχιστοι άνθρωποι θα μάθουν στη ζωή τους τι θα πει επαγγελματίας αθλητής. Η συγκίνηση εκείνων που αγωνίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο, σε υπερσύγχρονα γήπεδα και στάδια, ενώ εκατομμύρια θεατές τους αποθεώνουν, είναι ένα συναίσθημα που οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε μόνο να το ονειρευτούμε.

Ο χρόνος μετάβασης ή αναχώρησης από την προπόνηση είναι συχνά ο μοναδικός που έχει στη διάθεσή του ένας αθλητής για να χαλαρώσει. Στην πραγματικότητα, όμως, τα φώτα της δημοσιότητας δε σβήνουν ποτέ. Ακόμη και τις υποτιθέμενες στιγμές χαλάρωσης, οι αθλητές συνεχίζουν να είναι σε εγρήγορση.

Για αυτές τις στιγμές, λοιπόν, η άνεση είναι το παν. Έτσι, αθλητές όπως οι Rory McIlroy, Matt Kemp, Kyrie Irving, Adrian Peterson, Alexander Ovechkin, Jon Jones, Neymar Jr., Allyson Felix, Perry Shakes-Drayton, Jack Wilshere, Theo Walcott, Kevin Prince Boateng, Paul Rodriguez, Rafa Nadal & Li Na στρέφονται στην επόμενη γενιά κλασικού αθλητικού ρουχισμού, τη σειρά Tech Pack/Tech Fleece Collection της Nike.

Κάθε αθλητής περιμένει πάντα από τη Nike τις πιο πρόσφατες καινοτομίες, είτε πρόκειται για μια φανέλα του μπάσκετ με εντελώς ανανεωμένο σχεδιασμό είτε για ένα παπούτσι ποδοσφαίρου ελαφρύ σαν φτερό. Το Nike Tech Fleece είναι ελαφρύ, ζεστό και έχει τόσο καλή εμφάνιση όσο και απόδοση. Πρόκειται για καθημερινά αθλητικά ρούχα με καινοτομία.  • Κανένα σχόλιο


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ


  • One availability of this constant degree of writing practice is usually to assign short writing assignments as students enter in the room.

  • Just how to Establish a Research Theme

  • Annotated Bibliography Writing Help to

  • Need Essay Help

  • Best tips on How to Write a Research Paper with WritingBest.com by Andrew Smith

  • Original Essay Writing from Professionals