σε δημοπρασία μία σπάνια φιάλη the macallan 1962 με τ


Σε δημοπρασία μία σπάνια φιάλη The Macallan 1962 με την υπογραφή του James Bond.


2013-04-08
By
ministry of men staff

Μία φιάλη του 1962 από τη συλλογή “Fine and Rare” θα δωρίσει το The Macallan προς δημοπράτηση για φιλανθρωπικό σκοπό, για να γιορτάσει τα 50 χρόνια του James Bond αλλά και την ανάδειξη του “Skyfall” ως της ταινίας με τα μεγαλύτερα έσοδα που έχει ποτέ σημειώσει κάποια από τις 23 ταινίες Bond.

Την εν λόγω φιάλη του The Macallan 1962 κοσμεί μια μοναδική ετικέτα με τις υπογραφές του ίδιου του Bond, κατά κόσμον Daniel Craig, του «κακού» της ταινίας Javier Bardem και του «κοριτσιού του Bond» Bérénice Marlohe.

Η φιάλη θα προσφερθεί προς πώληση στις 17 Απριλίου από τον Οίκο Sotheby’s στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της δημοπρασίας “Finest & Rarest Wines” του Οίκου. Όλα τα έσοδα από τη δημοπράτηση του συγκεκριμένου lot θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του Government Communications Fund (GC Fund), που υποστηρίζει πρώην αλλά και τωρινά μέλη του τα οποία αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Μάλιστα, κατόπιν αιτήματος της Αυτού Υψηλότητας Πρίγκιπα της Ουαλίας, ο παραπάνω οργανισμός ήταν μεταξύ αυτών που ενισχύθηκαν από τα έσοδα της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας “Skyfall”, τον Οκτώβριο του 2012.

Το 1962 ήταν η χρονιά που γυρίστηκε η πρώτη ταινία με ήρωα τον James Bond film, το “Dr No”, σηματοδοτώντας έτσι την αρχή μιας από τις πλέον επιτυχημένες σειρές ταινιών στον κόσμο. την ίδια χρονιά λάμβανε χώρα η απόσταξη του The Macallan 1962 στο Speyside της Σκωτίας.

Ο Ken Grier, Director of Malts στον Όμιλο Edrington, ιδιοκτήτη του The Macallan, ανέφερε σχετικά: «Έπειτα από την εμφάνιση του The Macallan στο “Skyfall”, είναι μεγάλη μας χαρά να ενισχύουμε τον δεσμό μας με τον James Bond franchise μέσω αυτής της δημοπρασίας για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ελπίζουμε ότι ο συνδυασμός του ονόματος του Bond με την απήχηση της δημοπράτησης ενός vintage Macallan θα δώσει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Η Μυστική Μονάδα Πληροφοριών (“Secret Service Intelligence Unit”) είναι ο πλέον κατάλληλος παραλήπτης των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν».

«Στις μέρες μας το The Macallan αποτελεί ένα από τα αγαπημένα ουίσκι των συλλεκτών όλου του πλανήτη, κατέχοντας το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness™ για το ακριβότερο ουίσκι που έχει ποτέ πωληθεί σε δημοπρασία. Το The Macallan είναι ένα κορυφαίο single malt, με ό,τι συνεπάγεται αυτό με όρους ποιότητας και απόλαυσης», σχολίασε η Serena Sutcliffe, Master of Wine και Επικεφαλής του Τμήματος Κρασιών του Οίκου Sotheby’s διεθνώς.  • Κανένα σχόλιο


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ


  • Scholarship essay or dissertation how to make Tips

  • Professional Editors

  • Your utility works usually are considered intensely inside of the admission desire. Need not go away them shot.

  • Essay Content articles Helpful tips as well as the Prompts

  • Scandal at Wikipedia

  • Fantastic Papers Crafting Tricks