το bbc συγκαταλέγει την kuzina ανάμεσα στα top 10 εσ


Το BBC συγκαταλέγει την KUZINA ανάμεσα στα top 10 εστιατόρια με θέα παγκοσμίως!


2012-10-10
By
ministry of men staff

Το εστιατόριο Kuzina στο ιστορικό κέντρο της πόλης, πέρα από τις μοναδικές μοντέρνα ελληνικές γευστικές προτάσεις δια χειρός Άρη Τσανακλίδη, είναι γνωστό για τη θέα στην Ακρόπολη και το ναό του Ηφαίστου που ‘κόβει την ανάσα’. Για τη μοναδική αυτή θέα -ειδικά από τα τραπέζια που βρίσκονται στην tarazza της Kuzina- το BBC συμπεριέλαβε το εστιατόριο ανάμεσα στα δέκα καλύτερα εστιατόρια με θέα παγκοσμίως! Στη λίστα του BBC εκτός από την Kuzina περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο γνωστά εστιατόρια με μαγευτική θέα στη Νέα Υόρκη, στο Hong Kong, στην Πράγα, στο Πεκίνο.

Oι μοναδικές γευστικές δημιουργίες της Kuzina και η tarazza του εστιατορίου αποτελούν εδώ και αρκετά χρόνια το πιο καλά κρατημένο μυστικό των Αθηναίων και των ‘ψαγμένων’ επισκεπτών της πόλης. Ειδικά όταν ο ήλιος δύει, η Ακρόπολη και ο ναός του Ηφαίστου φωτίζονται και λάμπουν επιβλητικά ‘μια ανάσα μακριά’ από το εστιατόριο, δημιουργώντας μια μοναδική, ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που συνεπαίρνει κάθε επισκέπτη.

Το ξεχωριστό αυτό σκηνικό συμπληρώνει επάξια ο Άρης Τσανακλίδης. Ο καταξιωμένος chef εμπνευσμένος από την επιβλητική ατμόσφαιρα, τη μοναδική θέα και φυσικά τα φρέσκα προϊόντα της ελληνικής γης παρουσιάζει δημιουργίες που συνδυάζουν περίτεχνα την ελληνική μαγειρική παράδοση με τις fusion δημιουργίες και τις τάσεις της γαστρονομίας σε διεθνές επίπεδο.

Η θέα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και το ναό του Ηφαίστου, οι μοναδικές γευστικές προτάσεις του Άρη Τσανακλίδη, η ενέργεια στον πεζόδρομο της Αδριανού, καθιστούν δικαίως την Kuzina σαν το σημείο συνάντησης όσων γνωρίζουν τα ξεχωριστά σημεία αυτής της πόλης.  • Κανένα σχόλιο


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ


  • Μοναδικό Drifting στη Νέα Ζηλανδία

  • “Hydroptere”: το πιο γρήγορο ιστιοπλοϊκό στο κόσμο.

  • Πετώντας πάνω από το Circuit of the Americas.

  • “Veyron FSW attack”: μια Bugatti Veyron σε τεστ

  • “Unclaimed”: Η ιστορία Αμερικανού στρατιώτη που εντοπίστηκε στο Βιετνάμ μετά από 44 χρόνια

  • Gadgetάρες για το barbeque, my men!