το jack daniel s κλείνει τα 160 του χρόνια και το ministry of men


Update: Το Jack Daniel’s κλείνει τα 160 του χρόνια και το Ministry of Men το γιορτάζει! Οι νικητές.


2010-12-21
By
Prime Minister

O διαγωνισμός του Jack Daniel’s και του Ministry of Men τελείωσε και οι 3 νικητές είναι:

Μιχάλης Χαραλαμπάκης, Βασίλης Νασιούλας και Δημήτρης Μανιάτης.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Καλή χρονιά!

=========

3 μοναδικά Jack Daniel’s Special Packs, που ειδικά για το διαγωνισμό του Υπουργείου μας περιλαμβάνουν και τη συλλεκτική φιάλη για τα 160 χρόνια του Jack Daniel’s σας περιμένουν.

Στείλτε τώρα το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνσή σας στο contest@ministryofmen.gr με την ένδειξη Jack Daniel’s και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας.

 Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 6/1/2011 στις 12.00 και οι νικητές θα ενημερωθούν από το Υπουργείο.

 Χρόνια πολλά Jack Daniel’s!!

Tο JACK DANIEL’S Tennessee whiskey γιορτάζει 160 χρόνια από τη γέννηση του δημιουργού του. 160 χρόνια παράδοσης, εμπειρίας, ωριμότητας και γεύσης μας προσκαλούν να γιορτάσουμε με τη limited edition συσκευασία «MR. JACK’S 160th BIRTHDAY». Η ιστορική τετράγωνη φιάλη, ντύνεται στα μαύρα και κερδίζει επάξια τη θέση της στο bar κάθε γνήσιου συλλέκτη και whiskey lover.

Το αποστακτήριο JACK DANIEL’S, το παλαιότερο καταγεγραμμένο αποστακτήριο των H.Π.Α., τιμά με τη συλλεκτική αυτή φιάλη το δυναμισμό, τη προσωπικότητα, το κύρος και τη βαρύτητα της ιστορίας του δημιουργού του, Jasper Newton “Jack” Daniel. Εξάλλου ο ίδιος ο Jack συνήθιζε να φτιάχνει μοναδικά αναμνηστικά μπουκάλια σε περιορισμένες ποσότητες για να τιμήσει αξιομνημόνευτες στιγμές.

Όλα αυτά τα χρόνια κάθε σταγόνα JACK DANIEL’S Old No 7 παράγεται και ωριμάζει με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο, για να δώσει το πλούσιο κεχριμπαρένιο χρώμα, τη βαθιά γεύση καραμέλας, βανίλιας και ξύλου που χαρακτηρίζει το αυθεντικό αυτό whiskey.

Η συλλεκτική συσκευασία κυκλοφορεί σε επιλεγμένες κάβες και αλυσίδες super market. Μοιραστείτε το ταξίδι της μακρόχρονης διαδρομής του Jack με καλή παρέα και αφεθείτε στη μαγεία του πιο διάσημου Tennessee whiskey.

 

  • Ένα Σχόλιο


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ


  • Gadgets που δεν ήξερες ότι υπάρχουν!

  • Η τέχνη της κατασκευής ενός πούρου.

  • Βίλλες και σκάφη διασήμων, που μπορείς να νοικιάσεις.

  • “IWC: engineered for men”

  • Ο νέος V8 κινητήρας της νέας Lotus Esprit.

  • Makepeace island: άλλο ένα νησί του Richard Branson.