τρίχες κι όμως μπορούν να αναγεννηθού


Νέο Decros Neogenic: τώρα τα μαλλιά σας μπορούν να αναγεννηθούν!!


2013-10-01
By
ministry of men staffΠολλές φορές μας το έχουν υποσχεθεί, αυτή τη φορά όμως my men, φαίνεται ότι είμαστε μπροστά σε μία επανάσταση, επιστημονική επανάσταση ή αλλιώς, μπροστά στη 1η αγωγή για νέα μαλλιά.

Τα εργαστήρια της LOreal μετά από 20 χρόνια ερευνών και 3 επιστημονικές δημοσιεύσεις, φέρνουν αποκλειστικά για τη VICHY, το νέο επαναστατικό προϊόν: DERCOS NEOGENIC. Με ένα νέο πατενταρισμένο μόριο, επεμβαίνει στη λειτουργία των βλαστοκυττάρων, κατά τη διάρκεια αδράνειας του βολβού της τρίχας, προκαλώντας τη αναγέννησή της. Κλινική μελέτη απέδειξε αύξηση 4% της πυκνότητας των μαλλιών, που ισοδυναμεί με 1.700 νέες τρίχες σε 3 μήνες (vs placebo).

Πάμε από την αρχή όμως…

Είτε λόγω κληρονομικών χαρακτηριστικών, είτε λόγου του τρόπου ζωής μας, η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που μας απασχολεί σχεδόν όλους my men, αφού το 75% από εμάς αρχίζει ήδη από τη δεύτερη δεκαετία της ζωής του να βλέπει σημάδια…ανομβρίας. Κανονικά, κατά μέσο όρο 50 με 100 τρίχες είναι ένας φυσιολογικός αριθμός απώλειας τριχών την ημέρα. Όταν το όριο αυτό ξεπερνιέται, τότε υπάρχει θέμα, my men.

Μέχρι σήμερα, όλες οι έρευνες στη θεραπεία επικεντρώνονται στη βελτιστοποίηση των τριών φάσεων του κύκλου ζωής μιας τρίχας(ανάπτυξη, σταθεροποίηση,πτώση), κατά τις οποίες η τρίχα είναι ορατή στο τριχωτό με στόχο την παράταση της παραμονής των μαλλιών στην επιφάνεια του τριχωτού της κεφαλής. Με αυτό τον τρόπο όμως δεν αξιοποιούν τη φάση αδράνειας  μέχρι να αρχίσει ένας νέος κύκλος με μια νέα τρίχα στη θέση της παλιάς, μια φάση κατά την οποία η τρίχα δεν είναι ορατή, αλλά ο βολβός δεν είναι νεκρός, απλά «κοιμάται» ανενεργός και άδειος, πριν «ξυπνήσει» και περάσει σε έναν νέο κύκλο ζωής.

H επιστημονική έρευνα της LOreal ανακάλυψε ότι, κατά τη φάση της αδράνειας της τρίχας, τα βλαστοκύτταρα παίζουν ρόλο-κλειδί καθώς έχουν τη μοναδική δύναμη να «ξυπνούν» τον ανενεργό βολβό και έτσι να δημιουργούνται νέες τρίχες.  Όσο μειώνεται η φάση της αδράνειας, τόσο μειώνεται αντίστοιχα και ο αριθμός των ανενεργών βολβών.

Ο αριθμός των τριχών αυξάνεται και τα μαλλιά είναι φανερά πυκνότερα!

Μετά τον εντοπισμό δύο αποθεμάτων αρχέγονων κυττάρων στον θύλακα της τρίχας, η L’ Oreal ανακάλυψε πρόσφατα, ότι για τη βέλτιστη λειτουργία τους, τα βλαστοκύτταρα του κατώτερου αποθέματος πρέπει να βρίσκονται σε υποξικό περιβάλλον, δηλαδή σε περιβάλλον με χαμηλό επίπεδο οξυγόνου. Συχνά, εξωτερικές επιδράσεις (UV ακτίνες, στρες, ορμονικές διαταραχές) γεμίζουν το βολβό με οξυγόνο και αυτό αναστέλλει το έργο των βλαστοκυττάρων για τη δημιουργία νέων τριχών.

Η ανακάλυψη αυτή οδήγησε τη VICHY στη δημιουργία του 1ουπατενταρισμένου μορίου με βιομιμητική δράση, του Stemoxydine®, που μιμείται τις επιδράσεις του υποξικού περιβάλλοντος. Η συγκέντρωσή του 5% προάγει τη βέλτιστη λειτουργία των βλαστοκυττάρων σε ένα ιδανικό περιβάλλον, αυτό που αποτελεί και τη πηγή της νέας τρίχας.

Η ανακάλυψη των αποθεμάτων των βλαστοκυττάρων των θυλάκων της τρίχας και η δημιουργία του Stemoxydine® συνιστούν μια παγκόσμια πρόοδο στην επιστήμη των μαλλιών.

Πρόκειται για μια αγωγή που αλλάζει το επίκεντρο από την προσπάθεια αποτροπής της απώλειας τριχών και δίνει ελπίδα σε όλους όσους βλέπουν μείωση του τριχωτού της κεφαλής τους. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο, που αφενός η κλινική μελέτη απέδειξε αύξηση 4% της πυκνότητας των μαλλιών, που ισοδυναμεί με 1.700 νέες τρίχες σε 3 μήνες (vs placebo), ενώ και οι ίδιοι οι καταναλωτές που χρησιμοποίησαν το DERCOS NEOGENIC για 3 μήνες, αντιλήφθηκαν άμεσα ότι:

ü  Ενεργοποιεί την ανάπτυξη των μαλλιών 84%

ü  Χαρίζει στα μαλλιά περισσότερη πυκνότητα, δύναμη και αντοχή 95%

ü  Τα μαλλιά φαίνονται πυκνότερα και καλύπτουν περισσότερο το τριχωτό της κεφαλής 90%

Το DERCOS NEOGENIC διαθέτει αμπούλες και απλικατέρ για εύκολη δοσολογία -χωρίς σπατάλη- και εφαρμογή/μασάζ. Έχει ευχάριστο άρωμα, στεγνώνει γρήγορα και δεν αφήνει τα μαλλιά λιπαρά και κολλώδη. Η αγωγή διεξάγεται σε έναν τριμηνιαίο κύκλο, οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, εφαρμόζοντας μία μεμονωμένη δόση το πρωί ή το βράδυ σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά. Το DERCOS NEOGENIC δεν έχει παρενέργειες και δε προκαλεί εθισμό στα μαλλιά, ούτε απαιτεί δέσμευση για χρήση εφ’ όρου ζωής. Συνίσταται η χρήση 3 συσκευασιών 28 μεμονωμένων δόσεων για μία ολοκληρωμένη αγωγή.

My men, αυτό είναι το DERCOS NEOGENIC. H επανάσταση που περιμέναμε!!  • Κανένα σχόλιο


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ


  • Scholarship essay or dissertation how to make Tips

  • Professional Editors

  • Your utility works usually are considered intensely inside of the admission desire. Need not go away them shot.

  • Essay Content articles Helpful tips as well as the Prompts

  • Scandal at Wikipedia

  • Fantastic Papers Crafting Tricks