10 καταπληκτικά ταξίδια με τραίνο


10 καταπληκτικά ταξίδια με τραίνο


2012-04-11
By
Prime Minister

Μπορεί να ακούγεται λίγο “ρετρό”, αν όμως βαρεθήκατε my men τα ταξίδια σε εξωτικές παραλίες, τα ξενύχτια στα νησιά ή τη πολυκοσμία των μεγαλουπόλεων, το Υπουργείο έχει να σας δώσει ακόμα μερικές ιδέες για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, επιλέγοντας ανάμεσα σε μερικά από τα ωραιότερα ταξίδια στον κόσμο με τραίνο.

1. Pride of Africa, ΑΦΡΙΚΗ

Ενα ταξίδι που διαρκεί 14 μέρες, ανάμεσα σε Cape Town, Kimberley, Pretoria, Kruger National Park, Beit Bridge, Bulawayo, Victoria Falls, Lusaka και από τη Tanzania μέχρι το Dar Es Salaam. Ενα μαγευτικό, ρομαντικό ταξίδι για να γευτεί κανείς την πραγματική Αφρική. Περισσότερα…

2. Venice Simplon Orient Express, ΕΥΡΩΠΗ

Το πιο ωραίο, πολυτελές τραίνο-ένα έργο τέχνης στην ουσία-για να γυρίσετε την Ευρώπη, από το Λονδίνο ως τη Βενετία και από τη Ρώμη ως τη Βουδαπέστη.

3. Flam Railway, ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Ενα καταπληκτικό ταξίδι 20 χιλιομέτρων ανάμεσα στα Νορβηγικά φιόρδ, μια δύσκολη κατάβαση 3.000 ποδιών μέσα από τη μαγευτική φύση, σε μία από τις πιο δημοφιλής τουριστικές attraction της Νορβηγίας και ταυτόχρονα ένα από τα πιο εντυπωσιακά ταξίδια με τραίνο στον κόσμο.

4. Palace on Wheels, ΙΝΔΙΑ

Το όνομά του λέει πολλά. Ταξιδέψτε στην Ινδία σα Μαχαραγιάς. Από το Δελχί προς το Rajasthan, με ενδιάμεσες στάσεις για σαφάρι, επiσκέψεις στο Taj Mahal και το Lake Palace στο Udaipur, το Palace on Wheels είναι ένα από τα 10 πιο πολυτελή τραίνα στον κόσμο.

5. Eastern & Oriental Express, ΤΑΥΛΑΝΔΗ & ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΗ

Ενα ωραίο ταξίδι από τη Σινγκαπούρη στη Μπανγκόκ, μέσα από τα τροπικά δάση, με εξαιρετική κουζίνα και φιλοξενία.

6. Royal Scotsman, ΣΚΩΤΙΑ

Ισως το πιο ακριβό ταξίδι με τραίνο στον κόσμο αυτή τη στιγμή, θα σας ξεναγήσει στην “εξωτική” Σκωτία σε 4 μέρες, όταν με άλλα τραίνα θα χρειαστείτε τουλάχιστον 15. Και φυσικά με ανέσεις ανάλογες του κόστους του.

7. Trans Siberian Railway, ΡΩΣΣΙΑ

Από το Βλαδιβοστόκ μέχρι την Αγία Πετρούπολη, ένα μοναδικό ταξίδι 6.000 μιλίων και 19 ημερών σε όλη τη Ρωσσία.

8. Glacier Express, ΕΛΒΕΤΙΑ

290 χιλιόμετρα, 291 γέφυρες, 91 τούνελ και ύψος  2.050 περίπου μέτρων. 8 ώρες καταπληκτικών τοπίων ανάμεσα σε Zermatt και St. Moritz.

9. Eurostar, ΕΥΡΩΠΗ

Το πιο σύγχρονο από όλες μας τις προτάσεις, ένα τραίνο που συνδέσει το Παρίσι με το Λονδίνο και τις Βρυξέλλες, με ταχύτητα, άνεση και ασφάλεια.

10. North Yorkshire Moors Railway, Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Ενα ατμοκίνητο τραίνο, κάνει τη διαδρομή των 18 μιλίων μεταξύ Pickering και Grosmont, στη καρδιά του North York Moors National Park, μοιάζει βγαλμένο από άλλες εποχές.  • 2 Σχόλια


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ


  • Just how to Establish a Research Theme

  • Annotated Bibliography Writing Help to

  • Need Essay Help

  • Best tips on How to Write a Research Paper with WritingBest.com by Andrew Smith

  • Original Essay Writing from Professionals

  • Master of Light: Conversation with Contemporary Bollywood Cinematographer??? Rajeev Jain ICS WICA