heineken dropped ένας έλληνας πέφτει στην καμπό


Heineken “Dropped”: Ένας Έλληνας πέφτει στην Καμπότζη και ζει μια μοναδική εμπειρία ζωής!


2013-07-03
By
Prime Minister

Οι διαφημίσεις της Heineken είναι από τις αγαπημένες του Υπουργείου μας-όπως και η ίδια η μπύρα βεβαίως. Εχουν πάντα κάτι ξεχωριστό, κάτι που σε κάνει να χαμογελάσεις, αν όχι να γελάσεις, κάτι που σε κάνει να θέλεις να ήσουν κι εσύ εκεί, να έπαιρνες κι εσύ μέρος σε αυτές με κάποιο τρόπο. Μία τέτοια καμπάνια, είναι η τελευταία της με θέμα “Voyage” (=ταξίδι). Εδώ η Heineken αναζητά την πραγματική αξία του ταξιδιού και εκείνους που εξερευνούν τον κόσμο ως «πραγματικοί ταξιδιώτες». Είναι τα ταξίδια εμπειρίες ζωής; Είναι ο προορισμός που έχει σημασία τελικά ή το ταξίδι; Οποια απάντηση κι αν επιλέξετε, το γεγονός είναι ότι ένας δικός μας, ένας Ελληνας, ο Σταύρος Κόττας, κατάφερε αυτό που πολλοί από εμάς θα ήθελαν. Να πάρει μια καλή γεύση από ένα ταξίδι της Heineken. Πως? Δείτε…

Στο πλαίσιο της νέας παγκόσμιας καμπάνιας, όπου παρακολουθήσαμε τον πρωταγωνιστή “Man of the world” να εμφανίζεται στην Ινδία ως αληθινός ταξιδευτής, παρουσιάζει το “Dropped”. Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοποριακή digital ενέργεια της Heineken, η οποία αξιοποιεί δυναμικά τα νέα μέσα επικοινωνίας και βρίσκει καινοτόμους τρόπους «συνομιλίας» με το κοινό. Μπαίνοντας στο Heineken Dropped YouTube channel μπορείτε να παρακολουθήσετε μία σειρά επεισοδίων με ήρωες καθημερινούς ανθρώπους, οι οποίοι αποχωρίζονται την καθημερινότητά τους και «προσγειώνονται» σε μία άγνωστη πραγματικότητα, μακριά από το σπίτι τους. Μεταξύ των ηρώων που επιλέχθηκαν να ζήσουν την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία και ένα Έλληνας, o οποίος άφησε τη δική του καθημερινότητα για να μεταφερθεί στην άγνωστη Καμπότζη.

Ήδη απολαύσαμε στην πρώτη σειρά επεισοδίων την περιπέτεια του Ισπανού πρωταγωνιστή, ο οποίος έγινε «Dropped» στην Αλάσκα. Στην δεύτερη σειρά επεισοδίων ο έλληνας πρωταγωνιστής καλείται να χρησιμοποιήσει την ελληνική επινοητικότητα και ευφυΐα για να ξεπεράσει τα εμπόδια και να βρει το δρόμο μέσα στη ζούγκλα της Καμπότζης σαν αληθινός ταξιδιώτης. Ο Έλληνας ταξιδιώτης μεταφέρεται με μυστικό τρόπο σε άγνωστο για αυτόν προορισμό και καλείται να μυηθεί στον τρόπο ζωής της Καμπότζης, να περάσει με επιτυχία τις δοκιμασίες και να γυρίσει πίσω στην πατρίδα με όχημά του… ένα τεράστιο παπί.

Οι περιπέτειές του Σταύρου Κόττα καταγράφονται on camera, προσφέροντας ένα θέαμα γεμάτο χιούμορ, ρεαλισμό και αισιοδοξία και το Υπουργείο μας είχε την ευκαιρία να τον ανακαλύψει στα βάθη της…Αθηναϊκής, αυτή τη φορά, ζούγκλας και να του κάνει μερικές ερωτήσεις.

MMEN:Ποια ήταν η πιο συναρπαστική στιγμή του ταξιδιού?

Όλο το ταξίδι ήταν συναρπαστικό! Τι να πρωτοαναφέρω! Φοβερή εμπειρία ήταν το ελικόπτερο, στη μηχανή με τα κλειστά μάτια, στην άμαξα του αλόγου. Τόσα πολλά μεταφορικά μέσα! Το καθένα είχε και τη χάρη του! Επίσης η στιγμή που ο φίλος μου ο Κοτ, ένας κάτοικος της ζούγκλας, προσπαθούσε να μου μάθει να ψαρεύω με ένα ειδικό στρογγυλό δίχτυ, ήταν μοναδική! Περάσαμε πάρα πολύ ώρα για να μάθω την ιδιαίτερη τεχνική και γελάσαμε πάρα πολύ! Το αποτέλεσμα ήταν ότι πιάσαμε μόνο ένα ψάρι! Παρόμοιες όμορφες στιγμές υπήρξαν πολλές, όπως στο μάθημα της yoga ή όταν πάνω στο φορτηγό μαζι με τους ντόπιους προσπαθούσαμε να τραγουδούσαμε όλοι μαζί! Όσον αφορά το αίσθημα του φόβου, δεν το ένιωσα ποτέ! Γνώριζα πολύ καλά ότι οι άνθρωποι της Heineken θα απέτρεπαν να συμβεί οτιδήποτε φέρει σε κίνδυνο τη σωματική μου ακεραιότητα. Κάθε στιγμή ήταν και μια νέα εμπειρία!

MMEN:Ένα απρόοπτο-δε μπορεί θα είχες διάφορα?

Ένα συμβαν που ανέβασε την αδρεναλίνη μου και ταυτόχρονα ήταν πολύ διασκεδαστικό ήταν όταν η προπέλα της μηχανής της βάρκας σκάλωσε στη ρίζα ενός δέντρου που βρισκόταν μέσα στο ποτάμι. Η βάρκα –παπί βρέθηκε ξαφνικά κάθετη στην επιφάνεια του νερού και παραλίγο να έπεφτα μέσα στον ποταμό. Γρήγορα όμως βρήκα τον διακόπτη και έσβησα τη μηχανή, η οποία δεν ξαναδούλεψε ποτέ! Μικρό το κακό, αλλά μεγάλη η εμπειρία! Κατόπιν φώναξα, στη μέση του πουθενά, για βοήθεια και μετά από λίγο εμφανίστηκε η αστυνομία της ζούγκλας, πήραν τη μηχανή, έδεσαν το κεφάλι της πάπιας-βάρκας και ρυμούλκισαν το όχημα μου! Δεν πέρασε πολύ ώρα όταν είδα το παπί να αποκεφαλίζεται! Τραγελαφική εικόνα! Τελικά όλα κύλησαν ομαλά όπως κυλά και το νερό στον ποταμό!

MMEN:Και μετά από μια τέτοια περιπέτεια, τι?

Είμαι πίσω στην Ελλάδα γεμάτος νέες εμπειρίες και πιο ανοιχτούς ορίζοντες. Όλα είναι πιθανά, ο άνθρωπος είναι από τη φύση του πολυμήχανος, μπορεί να τα φέρει εις πέρας, πιστεύοντας στον εαυτό του και στους συνανθρώπους του. Όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε όποιο πρόβλημα και αν παρουσιαστεί, μέσα από το γέλιο και την αισιοδοξία.

MMEN:Σταύρο, τελικά Legend γίνεσαι ή γεννιέσαι??

Θρύλος σύμφωνα με την Heineken γίνεσαι. Χρειάζεται αγώνας και προσπάθεια! Να έχεις αυτοπεποίθηση, να κυνηγάς το άγνωστο και τις νέες εμπειρίες, να ανοίγεις τους ορίζοντες σου και φυσικά να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Στην δική μου περίπτωση, θεωρώ ότι ξεπέρασα τα όρια μου, ήρθαν στιγμές που πραγματικά αναμετρήθηκα με τον εαυτό μου και τελικά βγήκα νικητής. Έφερα την αποστολή μου εις πέρας και όχι μια συνηθισμένη αποστολή καθώς δεν επισκέφτηκα αυτόν τον τόπο σαν τουρίστας, ήμουν ένας πραγματικός ταξιδιώτης, έγινα ένα με τον τόπο αυτό, έζησα το δικό μου απόλυτο ταξιδιωτικό «μύθο».Μείνετε συντονισμένοι στο Heineken Dropped YouTube channel www.youtube.com/heinekendropped και παρακολουθήστε τα επεισόδια με τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών. Τα επεισόδια του Έλληνα πρωταγωνιστή, είναι ήδη στον αέρα.  • Κανένα σχόλιο


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ


  • Scholarship essay or dissertation how to make Tips

  • Professional Editors

  • Your utility works usually are considered intensely inside of the admission desire. Need not go away them shot.

  • Essay Content articles Helpful tips as well as the Prompts

  • Scandal at Wikipedia

  • Fantastic Papers Crafting Tricks