Για μια σημαντική αλλαγή πλεύσης σε ένα σοβαρό ζήτημα ετοιμάζεται το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Όπως ανέφερε το Associated Press, οι ομάδες της Premier League συμφώνησαν να επιτρέψουν ξανά χορηγίες από τα λεγόμενα «συνδεδεμένα μέρη», δηλαδή από εταιρείες που συνδέονται άμεσα με τους ιδιοκτήτες ενός συλλόγου.

Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι συμφωνίες θα πρέπει να εγκριθούν από το συμβούλιο του πρωταθλήματος.

Η Λίγκα θα εξετάσει εάν συμφωνίες, όπως χορηγίες φανέλας ή δικαιώματα ονομασίας γηπέδων, θα διαπραγματεύονται σε μια δίκαιη και αντικειμενική αξία, την οποία θα μπορούσαν να αναμένουν άλλοι σύλλογοι για ανάλογες περιπτώσεις.

Η διοργανώτρια αρχή θα σταθμίσει την αξία της συμφωνίας με μια βάση δεδομένων παρόμοιων συναλλαγών και θα συμβουλευτεί ανεξάρτητους αξιολογητές.

Όλα αυτά έρχονται στο τέλος μηνών συζητήσεων και αντιπαραθέσεων, που σχετίζονται με τις υποθέσεις της νέας σαουδαραβικής ιδιοκτησίας της Νιούκαστλ, η οποία από εδώ και στο εξής θα μπορεί να συνάπτει συμβάσεις με εταιρείες του βασιλείου του Κόλπου.

Πρόκειται για μια πιθανότητα που μέχρι τώρα αποκλειόταν από την αντιπολίτευση των άλλων συλλόγων του πρωταθλήματος, αντιπολίτευση που πλέον εκλείπει, δίνοντας το «πράσινο φως» σε ενδεχόμενες μεγάλες συμφωνίες, ειδικά σε συλλόγους όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Νιούκαστλ, που ελέγχονται από πανίσχυρες και βαθύπλουτες αραβικές δυναστείες.

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.