kiehl s ultimate shaving experience by barber shop 1900


“Kiehl’s Ultimate Shaving Experience” by Barber Shop 1900.


2012-07-24
By
Prime Minister

Στο Υπουργείο μας my men, έχουμε μία ιδιαίτερη προτίμηση στις μάρκες που κουβαλούν μια ιστορία, στις μάρκες που έχουν μια ιστορία να πουν. Γιατί τελικά, η κάθε μάρκα είναι η ιστορία της, είναι αυτή που τη διαφοροποιεί από τις άλλες και η απόδειξη ότι, το ή τα προϊόντα της, αυτά που έρχονται από το παρελθόν και κρατιούνται αγέραστα και στο παρόν, κάποιο DNA μοναδικό διαθέτουν. Μια από αυτές τις μάρκες είναι η Kiehl’s. Ξεκίνησε από ένα μικρό φαρμακείο στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης το 1851 και είναι η πρώτη εταιρία στον κόσμο που προσέφερε στους άνδρες πελάτες της αντρικά προϊόντα περιποίησης, πριν από 50 χρόνια. Aκόμα και σήμερα μεγάλο μέρος των πωλήσεών της αφορά στη best seller σειρά Facial Fuel for Men.

Τη δεκαετία του 1950, ο κύριος Aaron Morse δημιούργησε την «Kiehl’s Squadron», μια συλλογή τριών αεροπλάνων επιδείξεων, τα οποία ονόμασε Blue, White και Green Eagle – και τα επιδείκνυε με υπερηφάνεια στο εσωτερικό του αρχικού καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης δεύτερης γενιάς και λάτρης της περιπέτειας, κύριος Morse, εμπνεύστηκε αυτά τα εκκεντρικά ονόματα και το 1961 δημιούργησε απλές συσκευασίες για τα ανδρικά προϊόντα – οι άνδρες έδειχναν να απολαμβάνουν την εμφάνιση των προϊόντων και την ατμόσφαιρα που προσέφερε η Kiehl’s.  Στην πορεία, προς τέρψη της ανδρικής του πελατείας, αυτός ο φανατικός συλλέκτης τοποθέτησε 19 μοτοσικλέτες και ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο στο μπροστινό τμήμα του καταστήματός του, δίπλα στα προϊόντα της Kiehl’s.

Σήμερα, τέσσερις στους δέκα πελάτες των καταστημάτων της Kiehl’s είναι άνδρες, οι οποίοι εξακολουθούν να θαυμάζουν τις διάφορες μοτοσικλέτες, τις απλές και χρηστικές συσκευασίες, αλλά και ένα αντίγραφο του πρωτότυπου αεροπλάνου επιδείξεων του κυρίου Morse που υπάρχει στο κατάστημα-ναυαρχίδα της Kiehl’s στη Νέα Υόρκη.

Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα, μια πρόσκληση  από την Kiehl’s για ένα πολυτελές grooming στο τόσο ταιριαστό χώρο του Barber Shop 1900 (Υψηλάντου 35 & Πλουτάρχου, Κολωνάκι), ήταν ότι καλύτερο για ένα κουραστικό καλοκαιρινό απόγευμα. Και το Υπουργείο μας, εκπροσωπούμενο από τον υποφαινόμενο “Prime Minister” έσπευσε να απολαύσει το Kiehl’s Ultimate Shaving Experience by 1900, ένα παραδοσιακό ξύρισμα με φαλτσέτα και περιποίηση προσώπου με προιόντα Kiehl’s.

Ο ιδιοκτήτης του 1900 Παναγιώτης Γρηγορίου με τον Αιγύπτιο μπαρμπέρη του αντρικού κουρείου, Αγιάντ.

Η τελετουργία περιποίησης ξεκίνησε με το νέο καινοτόμο προϊόν της Kiehl’s, Sky FlyinFoaming MultiGel, ένα Αφρώδες Gel Πολλαπλής Χρήσης, που δρα ταυτόχρονα ως ένα απολαυστικά κρεμώδες gel ξυρίσματος αλλά και ως αποτελεσματικό προϊόν καθαρισμού. Ακολούθησε pre-shaving treatment με λάδι προετοιμασίας για τα γένια, παραδοσιακό ξύρισμα με φαλτσέτα και hot towel pampering και ολοκληρώθηκε με facial massage με χρήση καταπραϋντικού After-Shave Balm, ενυδατικής περιποίησης Facial Fuel Energizing Moisturizer και κρέμας Eye Alert για την εξουδετέρωση των σημαδιών κούρασης στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών…

Να κάνουμε κι επίλογο…??

Prime Minister (αντ’ αυτού Ανδρέας Θεοδωρόπουλος)  • Κανένα σχόλιο


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ


  • “Το σημαντικότερο αεροσκάφος που-δεν-μπορείτε να δείτε”.

  • Οι πιο τρομακτικές προσγειώσεις αεροπλάνων.

  • Κρήτη: οι καλύτερες παραλίες της!

  • Amazing Houses: Vega IV, Λονδίνο.

  • “Τα επτά μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο!”

  • Οι χρήστες του Expedia επιλέγουν τα 650 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου…