Warren Beatty: ο άνδρας που κοιμήθηκε με 13.000 γυναίκες!
2010-01-04
By
Prime Minister
Καιρός να αναφερθούμε στον άνδρα-θρύλο, στον οποίο το Υπουργείο, επάξια πιστεύουμε, έχει απονείμει το τίτλο του επίτιμου Υπουργού.
13.000, λοιπόν. 13.000. Αυτός είναι ο αριθμός των γυναικών, για την ακρίβεια 12.775, που ο Peter Biskind, υπολογίζει ότι “κοιμήθηκαν” με τον διάσημο ηθοποιοό και περιβόητο εραστή. Ο συγγραφέας της επίσημης βιογραφίας του Warren Beatty με τίτλο ”Star: How Warren Beatty Seduced America”, καταλήγει στο συμπέρασμα αυτό “με απλή αριθμητική”, όπως αναφέρει και μάλιστα δεν υπολογίζει και διάφορα γρήγορα τυχερά του.
Αν και ο Warren είχε τη πρώτη του σεξουαλική επαφή όταν ήταν σχεδόν 20, έσπευσε να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο και με το παραπάνω, κατακτώντας σχεδόν κάθε γυναίκα που βρέθηκε στην A-list του Χόλλυγουντ και κάθε μία που σχεδόν διασταύρωσε βλέμμα μαζί του.
Long Live Warre Beautty. Long Live the King!!
- Ένα Σχόλιο
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
- Guess? Kate Upton, ξανά!
- Μια μέρα, σερφάροντας. Αυτή είναι ζωή…
- Mικροσκοπικός κήπος εσωτερικού χώρου με σφραγίδα NASA
- Ηχεία αξίας 200.000$!
- Cliff Diving World Series 2012: πλησιάζει!
- Και ποιος δεν ήθελε να γίνει πιλότος?