heidilicious-pictures-2 

Η αντίστροφη μέτρηση για το 2010 και τις γιορτές ξεκίνησε από αυτή την εβδομάδα. Πάει, τον φάγαμε και αυτόν τον γάιδαρο. Πριν όμως προχωρήσουμε σε ένα μία ετήσια σύνοψη, ας δούμε τα σημαντικότερα άρθρα που δημοσιεύσαμε στο Υπουργείο τη τελευταία εβδομάδα.

 

 

Sports & Cars: Maserati GranTurismo S Special Editions στο Abu Dhabi, που αλλού?  -  Αυτή τη φορά ο “Jetman” Yves Rossy απέτυχε.

 

Travel:  Open: μια γέφυρα που έγινε bar-restaurant στο Αμστερνταμ.   -   Οι πρώτες πραγματικές εικόνες από το Grand Canyon Skywalk   και   Η εορταστική περίοδος ξεκίνησε και επίσημα στη Νέα Υόρκη(και ένα tip από το MMEN!). 

 

Design: Βαλίτσες που γίνονται καναπές, για να μη περιμένετε στο πάτωμα.   -  Πουφ για…άνδρες!  

 

Toys for Boys: Τώρα και κιθάρα Ferrari…

 

Women & Sex: Η Heidi Klum είναι “Heidilicious”.   -   PETA τα ρούχα σου για καλό σκοπό-και πάλι!

 

Food & Drinks: $257,870 το μπουκάλι για το “Windsor Diamond Jubilee” whisky.   —   Πως μια σταγόνα νερό μπορεί να γίνει μπύρα Bavaria.  

 

Humour: Ανδρας εναντίον στρουθοκάμηλου…μόνο στην Αμερική!   -   Πέναλτυ για γέλια και για κλάματα.  -  Trivial Pursuit: the battle of the sexes!

 

Web, Tech & Gadgets: To πιο hot gadget για iphone και ipod.

 

Enjoy!!