trevita1

 ”Παιδιά να οργανωθούμε” λέει το ανέκδοτο και αυτό κάναμε-πέρα από το να γράφουμε ενδιαφέροντα ελπίζουμε θέματα-την εβδομάδα που μας πέρασε. Μπορεί έτσι να μας ακολουθείτε και μέσα από το Facebook και το Twitter, αλλά και να μας διαδίδετε μέσα από αυτά. Δώστε σήμα my men!

Οσο για τα θέματά μας, weekly synopsis ακολουθεί, όμως μη μείνετε μόνο σε αυτά. Ανακαλύψτε το Υπουργείο, στείλτε μας τη γνώμη και τις συμβουλές σας. Και μη ξεχνάτε, αν θέλετε να βοηθήσετε την ομάδα μας, αν νομίζετε ότι μπορείτε να γράψετε καλά και για ενδιαφέροντα θέματα που γνωρίζετε από πρώτο χέρι, το γραφείο επικοινωνίας μας είναι 24/7 ανοιχτό.

Τον πρώτο μας καλεσμένο είχαμε αυτή την εβδομάδα Guest: Πάνος Σαμπράκος περί βραβείων, “τρέλας” και online επικοινωνίας. Θα ακολουθήσουν πολλοί ακόμα, να είστε σίγουροι. Από το χώρο της επικοινωνίας και μία ακόμα πολύ ωραία διαφήμιση “Armchair viewing redefined” από τη Toshiba

Sports & Cars: Πωλείται το πιο ακριβό supercar του κόσμου…προλάβετε! , Τα Air Jordan κλείνουν τα 25!  και  Η Triumph και η TAG Heuer τιμούν τον Steve McQueen. Κυρίως όμως, το post των post, Οι γυναίκες είναι οι χειρότερες οδηγοί. Οι αποδείξεις!

Web, Tech & Gadgets: James, τα νέα σου γυαλιά με βιντεοκάμερα, είναι έτοιμα.  και  “Wall of Sound” το μεγαλύτερο ηχείο για ipod στο κόσμο.

Τα καλύτερα όμως της εβδομάδας, ήταν νομίζουμε εδώ: Women & Sex:  SI Swimsuit Issue 2010. Από το twitter και στον αέρα. Η πραγματική Belle de Jour αποκαλύφθηκε. ,  και  2009 Exxxotica New York: xxx και πάλι xxx

Τα υπόποιλα βρείτε τα μόνοι σας!

Καλό ΣΚ my men!