[ad_1]

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε νωρίτερα στην πόλη Μπέλγκοροντ, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία. Οι ρωσικές αρχές σημειώνουν ότι δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Ο περιφερειάρχης Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ αναφέρει σε ανάρτησή του στο Telegram ότι προκλήθηκε κρατήρας διαμέτρου 20 μέτρων σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Εικόνες από τον τόπο της έκρηξης δείχνουν κατεστραμμένα αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διακρίνεται στην οροφή ενός καταστήματος.

Μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, την οποία η Μόσχα περιγράφει ως «ειδική στρατιωτική επιχείρηση, στην περιφέρεια του Μπέλγκοροντ έχουν σημειωθεί αρκετές εκρήξεις σε αποθήκες καυσίμων και πυρομαχικών.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters



[ad_2]

Source link

Θώμη Κόρσου

Είμαι η Θώμη. Έχω έφεση στο γράψιμο και στην δημοσιογραφία. Blogger από το 2017 και γράφω και στο MinistryofMen!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *