Όταν σκέφτεται κανείς μια Harley-Davidson καστομιά, το μυαλό πηγαίνει αβίαστα στο όμορφο design παρά στις επιδόσεις.

Η κληρονομιά της Harley αυτό ακριβώς υποδεικνύει εξάλλου, έμφαση στην αισθητική παρά στην ταχύτητα.

Κάτι που προφανώς δεν είχε ακούσει ο Winston Yeh της Rough Crafts, ο οποίος έπιασε στα χέρια του μια Harley-Davidson Sportster Forty-Eight και την έκανε Raging Dagger, ιδανική για πίστα πλέον!

Αντλώντας έμπνευση από τις μηχανές της Buell, ο Winston ήξερε πως έπρεπε να κάνει δραστικές αλλαγές στα φρένα και την ανάρτηση, αλλά και να αφαιρέσει πολύ βάρος, ώστε να αποκτήσει υψηλές επιδόσεις η δημιουργία του και το street fighter ύφος που αναζητούσε.

Καστομάρισε λοιπόν τα εξαρτήματα που πήρε από την Trac Dynamic και την Öhlins, αλλά και όλο αυτό το ανθρακόνημα που χρησιμοποίησε στους τροχούς και το σώμα.

Η Raging Dagger έχασε πάνω από 40 κιλά από την εργοστασιακή Harley-Davidson και ικανοποίησε στο έπακρο τον πελάτη από την Ταϊπέι.

Έτσι γίνονται εξάλλου οι μετατροπές στην Ταϊβάν, βελτιώνεις επιδόσεις χωρίς να πετσοκόβεις πλαίσια και να πειράζεις κινητήρες. Ένα μείγμα παράδοσης και νομοθεσίας που έχει γεννήσει μια από τις πιο ζηλευτές custom σκηνές του κόσμου.

Ο 1200 κυβικών κινητήρας της Harley παρέμεινε ολόιδιος, αν και η Raging Dagger λίγα κοινά έχει πια με τη Sportster Forty-Eight…

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.