Την αναβολή της The Smarter E South America, μιας εκ των κορυφαίων εκθέσεων της ενεργειακής βιομηχανίας, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί 16 με 18 Νοεμβρίου 2020, ανακοίνωσε η Solar Promotion International GmbH. Ο εκθεσιακός φορέας, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αποφάσισε η διοργάνωση να διεξαχθεί από 24 έως 26 Αυγούστου 2021.

Η απόφαση ελήφθη λόγω της εξάπλωσης των κρουσμάτων του ιού Covid-19 τόσο στη χώρα φιλοξενίας  της έκθεσης, Βραζιλία, όσο και γενικότερα σε πολλές από τις χώρες, που παραδοσιακά συμμετάσχουν σε αυτή. 

Η The Smarter E South America πραγματοποιείται στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και περιλαμβάνει τις εκθέσεις Intersolar South America, ees South America, Electrotec + EM-Power και Power2Drive Special Exhibit αλλά και συνέδρια, φόρουμ, εργαστήρια και ποικίλες εκδηλώσεις, που προσφέρουν στους εκθέτες, τους επισκέπτες και τους συνεργάτες τους την ευκαιρία να συζητήσουν καινοτόμες – πρωτοποριακές ιδέες γύρω από τη σύγχρονη ενεργειακή βιομηχανία.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση The Smarter E South America, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr <http://www.german-fairs.gr/> και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: <https://www.thesmartere.com.br/en/home>.

naftemporikigr

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.