Κανονικά κινούνται πλέον τα οχήματα το κέντρο των Αθηνών, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία Αττικής, καθώς ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας που έκαναν διάφορες συλλογικότητες προς την πρεσβεία των ΗΠΑ, με αφορμή την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, ‘Αντονι Μπλίνκεν, στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι τον τέταρτο Στρατηγικό Διάλογο Ελλάδας-ΗΠΑ διεξήγαγαν σήμερα Τρίτη 21/2 στην Αθήνα, οι κυβερνήσεις των δύο χωρών.

Ελλάδα-ΗΠΑ: Το κοινό ανακοινωθέν του Τέταρτου Στρατηγικού Διαλόγου

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, και ο ομόλογός του των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, εγκαινίασαν τον Στρατηγικό Διάλογο, στον οποίο συμμετείχε υψηλόβαθμη δι-υπηρεσιακή εκπροσώπηση από τις δύο χώρες.

Σύμφωνα με το Κοινό Ανακοινωθέν, o Στρατηγικός αυτός Διάλογος υπογραμμίζει την εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς οι δύο χώρες αξιοποίησαν αυτή την ευκαιρία για να αναδείξουν την όλο και ισχυρότερη διμερή και διατλαντική σχέση τους, βασισμένη στις κοινές αξίες και τα συμφέροντά τους και επαναβεβαίωσαν τη βούληση να ενισχύσουν τη συνεργασία σε συγκεκριμένους τομείς.Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *