Να συμμετάσχουν απομακρυσμένα στη δεύτερη τακτική γενική συνέλευση καλεί τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους, άμεσα μέλη του, ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφαλίσεως και Περιθάλψεως (ΕΔΟΕΑΠ), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 15 και 25 του Καταστατικού του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π ( ΦΕΚ 1689 Β΄/15.5.2018).

Θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και  ώρα 11:00, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, προς διευκόλυνση της συμμετοχής χωρίς φυσική παρουσία. Κατά τη συνέλευση, που θα διεξαχθεί σε πραγματικό χρόνο μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

  • Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων, περιόδου 01.01.2022 – 31.12.2022, μετά των επ’ αυτών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.
  • Υποβολή και έγκριση αναμορφωμένου προϋπολογισμού διαχειριστικής περιόδου 01.01.2023 – 31.12.2023.
  • Υποβολή και έγκριση προϋπολογισμού διαχειριστικής περιόδου 01.01.2024 – 31.12.2024.
  • Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη, για  τη διαχειριστική περίοδο 01.01.2022 έως 31.12.2022.
  • Διάφορες ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η νόμιμη απαρτία (παρόντες το 1/4 του αριθμού των ασφαλισμένων και συνταξιούχων, αμέσων μελών), η συνέλευση θα συγκληθεί την Τρίτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 με συμμετοχή από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Αν δεν επιτευχθεί η νόμιμη απαρτία και στην τρίτη γενική συνέλευση (παρόντες το 1/10 του αριθμού των ασφαλισμένων και συνταξιούχων, αμέσων μελών), η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και  ώρα 11:00 με συμμετοχή από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης και με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, για την οποία απαιτείται η παρουσία του 1/20 των ασφαλισμένων και συνταξιούχων, αμέσων μελών.

Προκειμένου οι ασφαλισμένοι να συμμετάσχουν στην τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί απομακρυσμένα, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, χωρίς τη φυσική παρουσία τους, απαιτείται να συνδεθούν στον παρόντα  σύνδεσμο (link).

O σύνδεσμος θα είναι επίσης, αναρτημένος και στην ιστοσελίδα του ΕΔΟΕΑΠ την ημέρα διενέργειας της τακτικής γενικής συνέλευσης και κατά τις ημέρες διενέργειας των τυχόν επαναληπτικών της.

Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, απαιτείται υπολογιστής ή κινητό τηλέφωνο τύπου smartphone ή tablet, με εγκατεστημένη εφαρμογή περιήγησης στο διαδίκτυο (browser) και δυνατότητα πρόσβασης στο Ιnternet. Ακολουθώντας το σύνδεσμο, οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι θα χρειαστεί να συμπληρώσουν συγκεκριμένα πεδία που τους είναι ήδη γνωστά. Για τη δημιουργία του λογαριασμού του έχοντος δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικτυακή πλατφόρμα απαιτείται η έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Σε περίπτωση που κατά την είσοδο στη διαδικτυακή πλατφόρμα τα στοιχεία αυτά που εισάγει ο συμμετέχων δεν ταυτίζονται με τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί στον Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π., θα πρέπει ο ασφαλισμένος ή συνταξιούχος να προβεί σε ενημέρωση ή και επικαιροποίηση των στοιχείων αυτών προς τον Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. προκειμένου να καταστεί εφικτή η σύνδεση πατώντας το σχετικό σύνδεσμο.

Αναλυτικές οδηγίες συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση μέσω πλατφόρμας υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού στο https://www.edoeap.gr/odigies-gs-2023/

Για τεχνική υποστήριξη από τη δημοσίευση της παρούσας και μέχρι την προηγούμενη της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης, θα λειτουργεί help desk για την παροχή πληροφοριών και υποστήριξης στους συμμετέχοντες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] ή τηλεφωνικά στο 210 7264700 – Επιλογή 9 «Τεχνική υποστήριξη Γενικής Συνέλευσης».

Tην ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, θα μπορούν οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι άμεσα μέλη που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, να επικοινωνούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] ή τηλεφωνικά στον αριθμό 210 9460803.

Με την είσοδο στη διαδικτυακή πλατφόρμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν:

α) να παρακολουθούν με ηλεκτρονικά ή οπτικοακουστικά μέσα τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης,

β) να λαμβάνουν το λόγο και να απευθύνονται στην Γενική Συνέλευση, προφορικά κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης,

γ) να υποβάλλουν γραπτές ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης,

δ) να ψηφίζουν σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και

ε) να λαμβάνουν ενημέρωση για την καταγραφή της ψήφου τους.Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *