Η HSBC στη Βρετανία είναι η τελευταία τράπεζα που βοηθά το προσωπικό να αντιμετωπίσει το αυξανόμενο κόστος ζωής πραγματοποιώντας μια επιπλέον εφάπαξ πληρωμή.

Οι χαμηλόμισθοι υπάλληλοι θα λάβουν 1.500 λίρες (1.792€) στους μισθούς τους Αυγούστου, σύμφωνα με το Bloomberg.

Και οι πέντε μεγαλύτερες τράπεζες του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν πλέον δεσμευτεί να αυξήσουν τους μισθούς για το προσωπικό καθώς τα εισοδήματα των νοικοκυριών συμπιέζονται από τον πληθωρισμό που έχει φτάσει σε υψηλό τεσσάρων δεκαετιών.

Η μονάδα του Ηνωμένου Βασιλείου της Banco Santander είπε ότι θα δώσει σε 11.000 υπαλλήλους αύξηση 4% και η Barclays υποσχέθηκε να αυξήσει τους μισθούς κατά 1.200 λίρες για 35.000 υπαλλήλους που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η NatWest Group , εν τω μεταξύ, δίνει σε 22.000 υπαλλήλους μια μέση αύξηση μισθού περίπου 1.000 λίες από τον Σεπτέμβριο και η Lloyds Banking είπε ότι θα πληρώσει στο προσωπικό επιπλέον 1.000 λίρες αυτό το καλοκαίρι.

Οι πληρωμές έρχονται καθώς η Τράπεζα της Αγγλίας φαίνεται έτοιμη να επιταχύνει τον ρυθμό των αυξήσεων των επιτοκίων αυτή την εβδομάδα σε μια προσπάθεια να περιορίσει τις τιμές που αυξάνονται με τον ταχύτερο ρυθμό από το 1982.

naftemporiki.gr





Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *