Ναι σωστά καταλάβατε. “Double Dating” ή αλλιώς η…τέχνη του να βγαίνεις ταυτόχρονα με 2 γυναίκες. Όνειρο για πολλούς, που μπορεί εύκολα να γίνει εφιάλτης αν δεν δώσετε προσοχή στα συγκεκριμένα σημεία, που θα σας πούμε. Γιατί τι Ministry of Men θα ήμασταν αν δεν σας μιλάγαμε και για αυτά τα θέματα?!

Πάντως όση “σοφία” και να έχουμε μαζέψει σε αυτό το άρθρο, πάντα θα υπάρχουν και άλλα tip που δεν θα έχουμε σκεφτεί, αλλά σίγουρα κάποιες γυναίκες μπορούν να μας τα θυμίσουν. Ναι γυναίκες! Γιατί, μήπως νομίζετε my men ότι ξέρουμε τα κόλπα καλύτερα από αυτές? Βρείτε τις και φέρτε τις να μας βοηθήσουν!!

Δεχόμαστε τηλεφωνήματα ή όχι;

Όταν είστε έξω με τη μία από τις δύο κατακτήσεις σας και η άλλη σας τηλεφωνεί εκείνη την ώρα, μην κάνετε το λάθος να τη … «γειώσετε»! Η «γείωση» δείχνει ότι κάτι θέλετε να κρύψετε. Απλά μιλήστε κανονικά, σε τόνο ουδέτερο και μην πλατειάσετε, δείχνοντάς της με αυτόν τον τρόπο ότι τώρα είστε απασχολημένος κι ότι θα της μιλήσετε αργότερα. Αν όμως είναι ανάγκη να αποφύγετε το συγκεκριμένο τηλεφώνημα, αφήστε το τηλέφωνο σιωπηλό κι όταν ο… «ένοχος» αριθμός κάνει την εμφάνισή του στην οθόνη, μην το σηκώσετε. Πείτε σ’ αυτήν που σας κάλεσε ότι δεν το ακούσατε. Στο κάτω – κάτω, δε θα πείτε και ψέματα…!

Τις πάμε στο ίδιο στέκι;

Αν συνηθίζετε να τις πηγαίνετε στο ίδιο μέρος, τότε είναι σίγουρο ότι οι άλλοι τακτικοί θαμώνες θα… σκάσουν από ζήλια ή και από θυμό…! Κι αν ανοίξουν το στόμα τους, θα σας… ξεσκεπάσουν για τα καλά…! Πρέπει να είστε πολύ διακριτικοί. Γι’ αυτό, καλύτερα να διαλέξετε διαφορετικό στέκι για την καθεμιά.
 

Τί γίνεται όταν και οι δυο τους δουλεύουν στην ίδια δουλειά ή μένουν στην ίδια περιοχή;

Αυτή είναι μια περίπτωση που περικλείει μεγάλο ρίσκο. Γι’ αυτό αποφύγετε δυο κοπέλες που είναι συνάδελφοι, συμμαθήτριες ή που μένουν στην ίδια γειτονιά. Ακόμα κι αν δε σας πιάσει στα πράσα ή μία από τις δύο, μπορεί να σας δει μαζί κάποιος φίλος σας ή κάποιος συνάδελφος σας…! Θυμηθείτε ότι μπορεί να αποκαλυφθείτε εκεί που δεν το περιμένετε, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην το διαδώσετε παντού! Να είστε πάντοτε προσεκτικοί ώστε να μην αφήσετε πίσω σας ίχνη. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι δεν υπάρχει κανενός είδους σύνδεση (ούτε καν η πιο ελάχιστη) ανάμεσα στις δυο κοπέλες.

«Φλυαρία»… τέλος;

Περιορίστε στο ελάχιστο κάθε ρομαντική συνομιλία και με τις δύο κοπελιές σας, και σκεφτείτε πολύ καλά τί θα πείτε πριν μιλήσετε. Επιπλέον, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην κάνετε το λάθος να χρησιμοποιήσετε λάθος όνομα την ώρα που τους απευθύνεστε! Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι απευθύνεστε σίγουρα στη Μαρία όταν εκστομίσετε το όνομα αυτό. Να θυμάστε ότι… η γλώσσα τσακίζει κόκκαλα, γι’ αυτό… βουτήξτε τη πρώτα στο μυαλό για να μη γίνετε… αλοιφή!

Και τα ψέματα τέλος;

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το να βγαίνει κάποιος με δύο γυναίκες είναι σα να ζει σ’ ένα ψέμα. Απίστευτα υπέροχο, αλλά ψέμα…! Όσο όμως είστε αληθινοί σε ο,τιδήποτε άλλο, έχετε μηδαμινές πιθανότητες να μπλεχτείτε στον ιστό άλλων ψεμάτων, κι έτσι… δε θα βάλετε μόνοι σας τα χέρια σας να βγάλετε τα μάτια σας…! Ανακεφαλαιώνουμε: Όσο λιγότερα ψέματα λέτε, τόσο λιγότερες… «ιστορίες για αγρίους» θα έχετε να θυμάστε, κι έτσι θα υπάρχουν όλο και λιγότερες πιθανότητες να αποκαλυφθείτε…!

Ραντεβού και με τις δύο την ίδια μέρα…! Παίζει;

Εδώ ανοίξτε τα μάτια σας και διαβάστε πολύ – πολύ προσεκτικά! ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ ΑΥΤΟ! Κι αυτό γιατί οι γυναίκες τα… μυρίζονται αυτά με κάποιο τρόπο…! Μα κάποιο άρωμα θα μείνει επάνω σας, μα κάποια τρίχα θα κολλήσει στο πουκάμισό σας… Ωστόσο, στην απείρως σπάνια περίπτωση που δεν έχετε άλλη επιλογή, πρέπει απαραιτήτως να κάνετε μπάνιο και ν’ αλλάξετε ρούχα πριν συναντήσετε την… «μοναδική σας αγάπη» Νο 2…!
 

Προστατευόμαστε πάντα, έτσι δεν είναι;

 
Όταν παίζετε με πολλαπλές παρτενέρ είναι σα να παίζετε με τη φωτιά. Το ξέρετε κι εσείς, το ξέρουμε κι εμείς. Γι’ αυτό, να ‘χετε πάντα μαζί σας προφυλακτικά και να εξετάζεστε τακτικά.

Στο τέλος όμως, όπως στρώνετε, έτσι και θα κοιμηθείτε. Το ρίσκο του όλου… εγχειρήματος, είναι ότι μπορεί στην πορεία να χάσετε ένα πολύ σπουδαίο και πολύ αξιόλογο κορίτσι. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι δε διακυβεύονται πολλά και ό,τι χάσετε δε θα σας στοιχίσει πολύ…!

Άμα πάλι δεν πετύχει το double dating, μην αγχώνεστε φίλοι μου, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας με δύο ή και περισσότερες call girls ή vip escorts για να διπλασιάσετε τα τέρματα σας.

Tagged :

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.