«Ζητώ απ΄ όλα τα αντιμαχόμενα μέρη να τηρήσουν την Ολυμπιακή Εκεχειρία κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και να οικοδομήσουν πάνω σ’ αυτή τις εβδομάδες και τους μήνες που ακολουθούν».

Αυτό υπογραμμίζει σε μήνυμά του ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος αναδεικνύει ότι η αναζήτηση της ειρήνης και της ένωσης γύρω από έναν κοινό σκοπό είναι ακόμα πιο σημαντικά φέτος, καθώς αγωνιζόμαστε να δώσουμε τέλος στην πανδημία και να οικοδομήσουμε μία ισχυρή, βιώσιμη και χωρίς διακρίσεις παγκόσμια ανάκαμψη.

Ξεκινώντας το μήνυμά του, ο Αντόνιο Γκουτέρες επισημαίνει πως σε μερικές ημέρες, αθλητές από όλο τον κόσμο θα συναντηθούν στην Ιαπωνία για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες και προσθέτει πως έπρεπε να ξεπεράσουν τεράστια εμπόδια για να συμμετάσχουν στο μέσο της πανδημίας COVID-19.

Περαιτέρω, υπογραμμίζει την ανάγκη «να δείξουμε την ίδια δύναμη και αλληλεγγύη στις προσπάθειές μας να φέρουμε την ειρήνη στον κόσμο» και προτάσσει ότι η Ολυμπιακή Εκεχειρία είναι ένα παραδοσιακό κάλεσμα να σιγήσουν τα όπλα καθώς διεξάγονται οι Αγώνες.

«Οι λαοί και τα έθνη μπορούν να οικοδομήσουν πάνω σε αυτή την προσωρινή ανάπαυλα προκειμένου να δημιουργήσουν μόνιμη ανακωχή και να βρουν το μονοπάτι προς ένα βιώσιμο μέλλον» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.