Ο ποδοσφαιρικός θρύλος της Βραζιλίας, Πελέ, είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου του Σάο Πάουλο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τις τελευταίες ημέρες για την αφαίρεση όγκου με υποψία για καρκίνο του παχέος εντέρου.

Μία από τις κόρες του, η Κέλι Νασιμέντο, το έγραψε σε ένα μήνυμα στα πορτογαλικά και αγγλικά, στο λογαριασμό της στο Instagram, συνοδευόμενο από μια χαμογελαστή, κοντινή φωτογραφία του 80χρονου «μάγου» του ποδοσφαίρου.

«Είναι καλά μετά τη χειρουργική επέμβαση, δεν πονάει και έχει καλή διάθεση (ενοχλημένος που μπορεί να φάει μόνο ζελέ αλλά θα επιμείνει!)», έγραψε η Νασιμέντο.

«Θα μεταφερθεί τις επόμενες ημέρες σε ένα δωμάτιο στο θάλαμο και σε μια ή δύο μέρες θα επιστρέψει στο σπίτι», κατέληξε, ευχαριστώντας όσους της εξέφρασαν την εγγύτητα και την ανησυχία τους τις τελευταίες ημέρες.

Η τελευταία ανακοίνωση του νοσοκομείου, που εκδόθηκε την περασμένη Παρασκευή, ανέφερε ότι ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο Πελέ αναρρώνει «ικανοποιητικά» και «συνομιλεί ενεργά δείχνοντας ζωτικές λειτουργίες εντός των φυσιολογικών ορίων».

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.