Κατά την διάρκεια της σημερινής εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, ο β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου έκανε σαφέστατη την στάση του συλλόγου για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μίλησε για αδιανόητη στοχοποίηση της «Ένωσης».

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Θα μου επιτρέψετε να τοποθετηθώ για το θέμα με τον διαιτητή του αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό και να σας πω πως είναι αδιανόητο να βρίσκομαι εδώ και να εισπράττω μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα πως η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει προκαλέσει το θέμα Σιδηρόπουλου. Η ΑΕΚ δεν έχει καμιά σχέση με το θέμα αυτό. Η ΑΕΚ προφανώς και είναι υπέρ των ξένων διαιτητών και δε μπορεί να βρίσκεται σε θέση που να πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Αντίθετα η ΑΕΚ είναι στη θέση να απαιτεί εξηγήσεις.

Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση πως διέρρευσε κάτι τέτοιο και μάλιστα με στοχοποίηση της ΑΕΚ, κι ότι αυτή η διαρροή βρέθηκε σε Μέσο ιδιοκτησίας του αντιπάλου της. Δεν έχει καμιά λογική. Κι αυτό το πράγμα πρέπει να το χρεωθεί η ΑΕΚ; Είναι απίστευτα πράγματα. Τι θέμα μπορεί να είχε η ΑΕΚ; Δε μιλήσαμε ποτέ για τη διαιτησία, δεν κάναμε ποτέ bullying, ενώ κατά την άποψη μου έχουμε υποστεί τα πάνδεινα κι από Έλληνες κι από ξένους διαιτητές. Για να το ξεκαθαρίσουμε δε τίθεται κανένα θέμα για την ΑΕΚ. Έχουμε σαφή τοποθέτηση υπέρ των ξένων, μέχρι να φτιάξουν τουλάχιστον τα πράγματα.

Το πρωτάθλημα κύριε Μαρινάκη έπρεπε να αρχίσει, το κενό τώρα πρέπει να καλυφθεί και ο κ. Μπένετ άμεσα θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του Σιδηρόπουλου και δε πρέπει ούτε καν να συζητείται το ενδεχόμενο αναβολής».

Στη συνέχεια και μετά την διακοπή, συμπλήρωσε: «Διάβασα στη διάρκεια της διακοπής όσα γράφουν τα σάιτ κι έφριξα. Δε μπορεί να υπάρχουν μομφές και υπόνοιες κατά της ΑΕΚ. Και να ξεσηκώνουν τον κόσμο εν όψει του αγώνα της Κυριακής με αυτόν τον τρόπο. Το θεωρώ αδιανόητο».

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *