Ένα διόλου ευκαταφρόνητο πλήθος ανθρώπων είναι κλεισμένο στα σπίτια του σε καραντίνα από τον κορωνοϊό και η Google βοηθά στην πληρέστερη ενημέρωσή τους. 

 

Η Google παρουσίασε το website google.com/covid19, στο οποίο υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση όλων των χρηστών του Διαδικτύου.

 

H Google είχε κάνει γνωστό ότι εργάζεται πάνω στη δημιουργία ενός δικτυακού τόπου όπου θα υπήρχε συγκεντρωμένη πληροφορία για το Covid 19, την πορεία της νόσου, αλλά και με συμβουλές τόσο για την έγκαιρη διάγνωση όσο και για τρόπους με τους οποίους μπορεί κανείς να περάσει το μακρύ διάστημα της καραντίνας στο σπίτι και τώρα έφτασε η ώρα να το βγάλει στον «αέρα» του Internet. Μέσα στον εν λόγω δικτυακό τόπο μπορεί να διαβάσει κανείς αναλυτικές πληροφορίες για την ασθένεια, έτσι όπως γίνονται γνωστές από τους ειδικούς, μαζί με στατιστικά στοιχεία που ενημερώνονται διαρκώς, καθώς προχωρά η πανδημία. Όλα αυτά συνοδεύονται και από τις κατάλληλες παραπομπές, για να μπορεί κανείς να μάθει περισσότερες πληροφορίες απευθείας από την πηγή. 

 

Υπάρχουν συμβουλές για το πώς μπορεί κανείς να εντοπίσει εάν έχει ή όχι την ασθένεια, πώς να προφυλαχθεί, αλλά και πώς να σταματήσει τη διάδοσή της στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι κατάλληλες παραπομπές προς τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για έγκυρη πληροφόρηση τόσο για τις προσπάθειες προς τη θεραπεία όσο και για τα παγκόσμια στατιστικά της πανδημίας που έχει συνταράξει τον πλανήτη. 

 

Το κομμάτι που δεν έχει πολύ μεγάλο όγκο πληροφορίας είναι εκείνο που κάνει λόγο για τον τρόπο διάγνωσης στο σπίτι, καθώς εδώ έχουν ξεκινήσει να εφαρμόζονται κάποιες μέθοδοι σε πειραματικό επίπεδο. Το καλό είναι ότι στο site αυτό μπορεί να διαβάσει κανείς και πρακτικές συμβουλές για την τηλεργασία, το μαγείρεμα, την οικιακή ψυχαγωγία και άλλες πληροφορίες που θα βρουν χρήσιμες όχι μόνο τα μεμονωμένα άτομα, αλλά και όσοι προσφέρουν υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα πρέπει να είναι σαφές στο μυαλό του κάθε χρήστη του Διαδικτύου ότι οι μόνοι ειδικοί να μας ενημερώνουν για τον κορωνοϊό είναι οι γιατροί και οι Αρχές. 

Προτεινόμενα για εσάς

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.