Τη Land Rover τη γνωρίζουμε κυρίως για τα οχήματα εκτός δρόμου, αλλά πρόσφατα δημιούργησε και ένα αξεσουάρ απαραίτητο για την κάθε περιπέτεια.

Το Land Rover Explore R είναι ένα smartphone που έχει ως στόχο του να συνοδεύει τον κάτοχο ενός οχήματος της εταιρείας σε εκτός δρόμου διαδρομές, επομένως ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά οφείλει να είναι η αντοχή σε αντίξοες συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, εδώ έχουμε να κάνουμε με μία πρόταση που φέρει πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό, ενώ η επικάλυψη MIL-SPEC 810h πιστοποιεί ότι το πλαίσιο μπορεί να αντέχει στη διάβρωση και σε άλλες συνθήκες που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη φθορά. Το ίδιο ανθεκτικό είναι και το εν λόγω smartphone στις υψηλές ή τις υπερβολικά χαμηλές θερμοκρασίες.

Στο πλαίσιο αυτό, η μπαταρία του, η οποία έχει χωρητικότητα 3100 mAh υπόσχεται ότι δεν θα σας αφήσει έκθετους σε μία δυσκολία, αφού εκτιμάται ότι μπορεί να προσφέρει ικανοποιητική αυτονομία για 1,5 ημέρα σε έντονη και απαιτητική χρήση. Στα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά συναντάμε έναν επεξεργαστή MediaTek Helio P35, με οχτώ πυρήνες χρονισμένους στα 2.3 GHz, οθόνη διαγωνίου 5.65 ιντσών σε ανάλυση HD+ που έχει ειδική επικάλυψη προστασίας για τη χρήση σε αντίξοες συνθήκες.

Η πίσω κάμερα είναι στα 12 Megapixel, ενώ η μπροστινή κάμερα έχει αισθητήρα 8 Megapixel. Σε όλες τις περιπτώσεις, η οπτική τεχνολογία έρχεται από τη Sony. Η μνήμη RAM είναι στα 4 GB, με την εσωτερική μνήμη αποθήκευσης να είναι στα 64 GB, επεκτάσιμη με κάρτες microSD. Ένα άλλο στοιχείο αυτού του τηλεφώνου που ταιριάζει στην εποχή Covid 19 που διανύουμε είναι ότι είναι πιστοποιημένη τόσο η οθόνη όσο και τα υπόλοιπα υλικά του πλαισίου για χρήση αντισηπτικών μαντιλιών για αρκετό καιρό, χωρίς να προκαλούνται φθορές κάθε είδους από την τακτική απολύμανση. Όπως όλα δείχνουν, αυτό θα είναι ένα από τα στοιχεία που θα αποτελούν κριτήριο επιλογής μίας συσκευής στο άμεσο μέλλον.

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.