«Υπό το φως των πληροφοριών που ελήφθησαν και αντιβαίνουν στις αξίες του συλλόγου, η Μπαρτσελόνα κοινοποιεί με την παρούσα ανακοίνωση τη λύση του συμβολαίου για τη δημιουργία και εμπορία ψηφιακών στοιχείων NFT με την Ownix, ​​με άμεση ισχύ».

Με αυτό τον τρόπο ο καταλανικός σύλλογος ανακοίνωσε τη διακοπή της χορηγικής συμφωνίας που υπογράφηκε μόλις πριν από δύο εβδομάδες.

Η απόφαση ακολύθησε το σκάνδαλο που αφορά τον πρόεδρο της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και σύμβουλο της Ownix, τον Ισραηλινό Μόσε Χόγκεγκ, ο οποίος κατηγορείται  για απάτη εκατομμυριούχων μέσω της επιχείρησης κρυπτονομισμάτων και σεξουαλική κακοποίηση.

Η Ownix με δήλωσή της ​​διέψευσε οποιαδήποτε σχέση με αυτά τα φερόμενα αδικήματα και έλυσε το συμβόλαιο παροχής συμβουλών με τον Χόγκεγκ, με την εταιρεία να αναφέρει ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν κατείχε ποτέ μετοχές της Ownix.

Η Μπαρτσελόνα είχε καταλήξει σε συμφωνία με την εταιρεία δημοπρασιών NFT για να δημοπρατήσει δικό της και αποκλειστικό περιεχόμενο μεταξύ των οπαδών της, όπως εικόνες και βίντεο από διάφορες ιστορικές στιγμές των σχεδόν 122 χρόνων ζωής του συλλόγου.

«Ο ψηφιακός κόσμος εξελίσσεται και μεγαλώνει για να προσαρμόζεται στους νέους καιρούς και η Μπαρτσελόνα θέλει να είναι σημείο αναφοράς σε αυτόν τον τύπο ψηφιακών στοιχείων που δημιουργήθηκαν πρόσφατα, όπως τα NFT, ένα προϊόν που έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ των συλλεκτών στο ψηφιακό περιβάλλον», είχε υπογραμμίσει η «Μπάρτσα» κατά την υπογραφή της συμφωνίας.

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *