Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 4 δεκαετίες από τη στιγμή που έβαλε λουκέτο, την ισπανική Ossa τη θυμούνται ακόμα οι λάτρεις των γρήγορων δύο τροχών.

Τη θρυλική μάρκα από τη Βαρκελώνη τη θυμάται όμως και η επίσης ισπανική Fuel Motorcycles, που μας χάρισε ένα αψεγάδιαστο flat tracker που βασίζεται στη φοβερή και τρομερή άλλοτε Ossa Pioneer 250.

Η Green Wasp, όπως τη λέει η Fuel, αντλεί έμπνευση από τα αγωνιστικά της Triumph της δεκαετίας του 1970, όπως είναι πρόδηλο εξάλλου στον σχεδιασμό.

Η Πράσινη Σφήκα είναι μια ρετρό κούκλα για λίγους – Newsbeast

Τα αγωνιστικά προστατευτικά δένονται με μια ακόμα πιο ρετρό σέλα από τα μέσα του 20ού αιώνα, αλλά και το ντεπόζιτο από fiberglass της Triumph Trackmaster, που φέρει αυτό το εκπληκτικό πράσινο χρώμα.

Η Πράσινη Σφήκα είναι μια ρετρό κούκλα για λίγους – Newsbeast

Υλικά από την Kawasaki μέχρι και την Ducati περνούν το ρετρό αγωνιστικό στη σύγχρονη εποχή, κάνοντάς σε να μη χορταίνεις να το βλέπεις…

Η Πράσινη Σφήκα είναι μια ρετρό κούκλα για λίγους – Newsbeast

Η Πράσινη Σφήκα είναι μια ρετρό κούκλα για λίγους – Newsbeast Η Πράσινη Σφήκα είναι μια ρετρό κούκλα για λίγους – Newsbeast Η Πράσινη Σφήκα είναι μια ρετρό κούκλα για λίγους – Newsbeast Η Πράσινη Σφήκα είναι μια ρετρό κούκλα για λίγους – Newsbeast

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *