Σε εξέλιξη βρίσκεται η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, όπου λίγο νωρίτερα, ο Αντώνης Σαμαράς άσκησε σκληρή και εφ’όλης της ύλης κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Καραμανλής ξεκίνησε την ομιλία του διατυπώνοντας τον προβληματισμό του για την πορεία της Ευρώπης σε μία σειρά από ζητήματα, ενώ αναφερόμενος στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση και τα υψηλά ποσοστά αποχής έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας:

«Όταν η αποχή φθάνει στο 60%, όταν 6 στους 10 των εκλογέων απέχουν, όπως δυστυχώς συνέβη και στην δική μας χώρα, δεν είναι ώρα εφησυχασμού αλλά ώρα επείγοντος συναγερμού. Αυταπάτες ούτε χωρούν ούτε συγχωρούνται. Στην  μεγάλη τους πλειοψηφία όσοι πολίτες επιλέγουν την αποχή εκφράζουν δια αυτού του τρόπου την δυσαρέσκεια τους και την ενόχλησή τους. Και μάλιστα όχι προς ένα μόνο συγκεκριμένο κόμμα. Στο μεγαλύτερο ποσοστό της η αποχή ισοδυναμεί με συνολική απόρριψη του πολιτικού συστήματος και της μορφής που παίρνει η δημόσια ζωή».Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *