Για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ερωτήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για να απαντήσει πως η επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη δεν αποτέλεσε έκπληξη για τον ίδιο. Όπως είπε μάλιστα ο κ. Τασούλας, ανέμενε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό του κ. Κασσελάκη, και μάλιστα, την εκλογή του από τον α’ γύρο.

Ο κ. Τασούλας ανέφερε ότι δεν έχει συναντηθεί ακόμα με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και ότι αυτές τις ημέρες γίνονται συζητήσεις με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την εύρεση γραφείου στο μέγαρο του κοινοβουλίου, το οποίο θα παραχωρηθεί στον κ. Κασσελάκη.

Αύριο η επιλογή νέου προέδρου στο ΕΣΡ

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της Βουλής, είπε ότι αύριο θα συνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων με θέμα την επιλογή των προέδρου, αντιπροέδρου και έξι μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.), κατόπιν εισήγησης του. Όπως είπε, η πρότασή του (για τη θέση προέδρου του ΕΣΡ) θα είναι της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, και νυν αντιπροέδρου του ΕΣΡ, Ευτέρπης Κουτζαμάνη.Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *