Τουλάχιστον ένα χρόνο πίσω πάει η αποπεράτωση των έργων ανακατασκευής του «Άνφιλντ», όπως ανακοίνωσε η Λίβερπουλ.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού το έργο που θα κοστίσει περίπου 60 εκατομμύρια λίρες, θα καθυστερήσει κατά 12 μήνες, με τους «κόκκινους» να εκτιμούν ότι οι εργασίες ανακαίνισης και επέκτασης στην ιστορική τους έδρας θα ολοκληρωθούν, πλέον, το καλοκαίρι του 2023 (το αρχικό πλάνο προέβλεπε την έναρξη των έργων στα τέλη του 2020), λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διευθύνοντα συμβούλου του συλλόγου, Άντι Χιουζ, «αντιμετωπίσαμε αρκετές καθυστερήσεις στο προγραμματισμένο μας έργο, ως άμεσο αποτέλεσμα του lockdown που προκάλεσε ο Covid-19». Υπενθυμίζεται πως η εξέδρα «Anfield Road» θα επεκταθεί κατά 7.000 θέσεις, αυξάνοντας έτσι τη χωρητικότητα του σταδίου στις 61.000.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες, τουλάχιστον ως αυτό το σημείο, η προγραμματισμένη μετακίνηση του συλλόγου στο προπονητικό κέντρο του Kirkby – που θα στοιχίσει περίπου 50 εκ. λίρες – παραμένει σε μεγάλο βαθμό ανεπηρέαστη. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η σεζόν 2021/22 να είναι η πρώτη που θα κάνει η Λίβερπουλ μακριά από το Melwood μετά από πολλές δεκαετίες.

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.