Λίγο πριν την τραγωδία, η κάμερα κατέγραφε τον 45χρονο κτηνοτρόφο που βρέθηκε νεκρός εξαιτίας της εκδήλωσης της πυρκαγιάς στο Βελεστίνο.

Ο άνδρας, προσπαθούσε να σώσει τα ζώα του στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Φερών Μαγνησίας, όταν οι φλόγες κύκλωσαν το σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ήταν μαζί με τον αδερφό του στο μαντρί με τα πρόβατα. Ο ένας όταν είδε τη φωτιά έφυγε, αλλά ο 45χρονος αποφάσισε να μείνει να βγάλει τα ζώα πιο ψηλά στο βουνό, χωρίς κάποια προφύλαξη.

Η κάμερα της ΕΡΤ τον κατέγραψε να φωνάζει για ώρα για τα ζώα του, που ήταν εγκλωβισμένα στο μαντρί.

Η δημοσιογράφος του δημόσιου καναλιού, σε ζωντανή μετάδοση, έλεγε χαρακτηριστικά: “θα καεί ο ίδιος, θα γίνουμε μάρτυρες ενός κακού σήμερα. Δεν εννοεί να αφήσει τα ζώα του και να φύγει”.

«Κινδυνεύει να καεί ένα κοπάδι προβάτων. Είναι εγκλωβισμένα, βλέπετε τον βοσκό που προσπαθεί, φωνάζει εδώ και πάρα πολύ ώρα στους πυροσβέστες να τον βοηθήσουν, αλλά αντιλαμβάνεστε όταν οι ανθρώπινες ζωές απειλούνται η προτεραιότητα είναι εκεί», ανέφερε η ρεπόρτερ.

«Ίσως να είναι τα πράγματα δύσκολα και για τον ίδιο, ίσως πρέπει κάποιος να τον απομακρύνει (…) Θα καεί ο ίδιος, θα γίνουμε μάρτυρες ενός κακού σήμερα. Δεν λέει να αφήσει τα ζώα του και να φύγει»…Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *