Επιστροφές αλλά και απουσίες έχει η αποστολή της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, από το ντέρμπι του «Απόστολος Νικολαΐδης» θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Σιμάνσκι και ο Σάκχοφ που έλειπε με άδεια προκειμένου να βρεθεί με την οικογένειά του, που ζούσε στο Κίεβο και να τη μεταφέρει στην Ελλάδα.

Ως προς τις επιστροφές, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα έχει διαθέσιμο τόσο τον Στάνκοβιτς, που ξεπέρασε πρόβλημά του, όσο και τους Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία.

Την αποστολή της Ένωσης συγκροτούν οι: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Φράνσκον, Μάνταλος, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.





Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *