«Μεγάλα, κενά λόγια περί ευθύνης» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατά την συνέντευξή του στο Mega, για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

«Οι πολίτες θα περίμεναν σήμερα από τον κ. Τσίπρα που έχει κυβερνήσει, εκτός από κριτική, να προβεί με γενναιότητα και εντιμότητα στη δέουσα και απαιτούμενη από το βάρος των περιστάσεων αυτοκριτική. Αντίθετα επέλεξε, για μια ακόμη φορά, να κινηθεί στο μονοπάτι του χθες επαναλαμβάνοντας τους ισχυρισμούς του κ. Σπίρτζη: Μεγάλα κενά λόγια περί ευθύνης – με την οποία είπε ότι δεν έχει τσακωθεί – αλλά δεν έδωσε καμιά απάντηση για τις 7 παρατάσεις – καθυστερήσεις της σύμβασης  717 στη διάρκεια της θητείας του», επισημαίνει συγκεκριμένα σε δήλωσή του, ο κ. Οικονόμου.

Αναφέρει επίσης: «Εμφάνισε στοιχεία για ένα ποσοστό δήθεν ολοκλήρωσης 68%, συγχέοντας, είτε σκόπιμα, είτε από άγνοια, πληρωμές με συστήματα που δήθεν λειτουργούσαν, όταν είναι γνωστό ότι μέχρι το 2017 είχε παραδοθεί μόλις το 32% του φυσικού αντικειμένου, μεγάλο μέρος του οποίου στη συνέχεια έπρεπε να αντικατασταθεί. Ενώ από εκεί και μέχρι το 2019 απολύτως τίποτα».

Και ο κ. Οικονόμου στη δήλωσή του καταλήγει: «Παρότι επιχείρησε μια βουτιά πολλές δεκαετίες πίσω για να μιλήσει για το κράτος, δεν είπε ούτε κουβέντα για την ανάγκη αξιολόγησης στο δημόσιο και την επιβεβλημένη ρήξη με λογικές ασυδοσίας και παλαιοσυνδικαλισμού, που επιχειρούν να κρατήσουν το ελληνικό κράτος δέσμιο των χειρότερων εποχών του. Η κοινωνία απαιτεί αλήθειες χωρίς υποκρισία και υπεκφυγές».Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *