Άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης , μέσα από τις δομές και τους συμβεβλημένους παρόχους του ΕΟΠΥΥ, θα έχουν πλέον όλοι οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ σε όλη τη χώρα, με τη σύμβαση που υπογράφεται μεταξύ των δύο Οργανισμών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η σύμβαση ΕΔΟΕΑΠ με τον ΕΟΠΥΥ, με αυστηρό χρονοδιάγραμμα τριών μηνών για την υλοποίηση της εκατέρωθεν συνεργασίας, δίδει τη δυνατότητα άμεσης χορήγησης των Φαρμάκων Υψηλού Κόστους στους ασφαλισμένους του Οργανισμού, μέσω των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ.

Οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ θα έχουν ευρεία πρόσβαση σε όλους τους συμβεβλημένους παρόχους του ΕΟΠΥΥ, στο σύνολο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης με αυτόματη την αναγγελία του εισιτηρίου, μέσω των συστημάτων του ΕΟΠΥΥ. Το σχέδιο της σύμβασης αποτελεί αποτέλεσμα επίπονης συνεργασίας της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ με το υπουργείο Υγείας και τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, με αποκλειστικό γνώμονα την πληρέστερη κάλυψη όλων των ασφαλισμένων-εργαζομένων στα ΜΜΕ πανελλαδικά.

Εξυπακούεται ότι όλες οι υφιστάμενες παροχές του ΕΔΟΕΑΠ διατηρούνται, τόσο για τους συμβεβλημένους ιατρούς και τα διαγνωστικά κέντρα, όσο και για τα ιδιωτικά θεραπευτήρια.

Για τις λεπτομέρειες εφαρμογής της σύμβασης του ΕΔΟΕΑΠ με τον ΕΟΠΥΥ θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις.

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *