Η HP Inc. παρουσίασε το HP Amplify, ένα παγκόσμιο πρόγραμμα για το δίκτυο συνεργατών σχεδιασμένο για να οδηγήσει στη δυναμική ανάπτυξη των συνεργατών της και να προσφέρει βελτιωμένες εμπειρίες για τους πελάτες βασισμένες σε αξιόπιστα δεδομένα.

Χτισμένο σε μία ενιαία, ενσωματωμένη δομή, το HP Amplify παρέχει τις γνώσεις, τις δυνατότητες και τα εργαλεία συνεργασίας που απαιτούνται για να προωθήσουν την ανάπτυξη καθώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός και οι καταναλωτικές συμπεριφορές των πελατών συνεχίζουν να εξελίσσονται ραγδαία. Το νέο αυτό πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου, 2020 για τους εμπορικούς συνεργάτες, και για τους συνεργάτες λιανικής το δεύτερο εξάμηνο του 2021.

Συγκεντρώνοντας τα καλύτερα προϊόντα, εργαλεία και εκπαιδεύσεις των συνεργατών της HP σε ένα πρόγραμμα, το HP Amplify διευκολύνει τους συνεργάτες να επωφεληθούν από τις διάφορες παροχές και να προσελκύσουν πελάτες σε βαθύτερο επίπεδο. Καθώς αποτελείται από δύο διαφορετικές επιλογές προγράμματος –Synergy και Power – με σαφή επίπεδα αποζημίωσης, το HP Amplify παρέχει στους συνεργάτες την ευελιξία να επενδύουν σε δυνατότητες και υπηρεσίες που προσθέτουν αξία. Όσο περισσότερο επενδύει ένας συνεργάτης σε αυτά, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι ανταμοιβές.

«Οι καταναλωτές του σήμερα απαιτούν βελτιωμένες, αυτοματοποιημένες και πιο προσωπικές εμπειρίες. Για να ευδοκιμήσουμε σε αυτό το μεταβαλλόμενο περιβάλλον – έχοντας τα data ως το νέο νόμισμα – χρειάζεται μια αλλαγή που θα βλέπει τους πελάτες μας ως ανθρώπους και όχι ως αγορές» δηλώνει ο Christoph Schell, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της ΗΡ. «Το HP Amplify όχι μόνο διευκολύνει την συνεργασία με την ΗΡ αλλά παρέχει στους συνεργάτες της μία σαφή πορεία για να προετοιμάσουν την επιχείρησή τους και να πετύχουν στο σημερινό περιβάλλον αλλά και πέραν αυτού, να αξιοποιήσουν τα αναδυόμενα trends και να αποκτήσουν έναν κεντρικό ρόλο στην καταναλωτική εμπειρία των πελατών τους».

Εμπειρίες με ψηφιακές ταχύτητες

Οι καταναλωτές έχουν αλλάξει δραματικά τον τρόπο με τον οποίο ερευνούν και αγοράζουν προϊόντα τεχνολογίας καθώς και το πώς αλληλοεπιδρούν με brands, αγοράζοντας περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες μέσω ψηφιακών καναλιών, όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, portal συνεργατών και marketplaces. Ταυτόχρονα, η τεχνολογία και ο ψηφιακός μετασχηματισμός προχωρούν με εντυπωσιακό ρυθμό, ενώ τα επιχειρηματικά μοντέλα μετατρέπονται από απλές συναλλαγές με στόχο την πώληση προϊόντων (transactional) σε  μοντέλα συμβατικών σχέσεων (contractual relationships).

Για τον κλάδο της πληροφορικής γενικότερα, και ειδικά για το δίκτυο συνεργατών, αυτό σημαίνει πως η ιδέα «business as usual» δεν αποτελεί πλέον επιλογή. Με το HP Amplify, η ΗΡ λαμβάνει αποφασιστικές δράσεις για να επωφεληθεί από αυτές τις αλλαγές, οπλίζοντας τους συνεργάτες της για μελλοντική ανάπτυξη και προσφέροντας μια πιο ικανοποιητική εμπειρία για τους πελάτες.

«Η ΗΡ και οι συνεργάτες της έχουν μια τεράστια και συναρπαστική ευκαιρία να ανακαλύψουν ξανά τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε και την διαδρομή μας προς την αγορά», είπε η Luciana Broggi, Global Head του Route-to-Market της ΗΡ. «Ωστόσο, για να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία πρέπει να ξεπεράσουμε ανεπαρκή συστήματα και να υιοθετήσουμε νέα επιχειρηματικά μοντέλα. Κάνουμε αυτό το βήμα μαζί, επενδύοντας σε σημαντικές αλλαγές στο οικοσύστημά μας και στις κοινές μας δυνατότητες».

Απόδοση, Δυνατότητες και Συνεργασία

Σχεδιασμένο για να επιτρέπει προοδευτικές στρατηγικές για την αγορά που καλύπτουν έναν συνδυασμό από μοντέλα πώλησης, το HP Amplify εστιάζει σε τρείς βασικούς πυλώνες: την απόδοση, τις δυνατότητες και την συνεργασία.

Καθώς το παραδοσιακό μοντέλο πωλήσεων έχει αλλάξει, το ίδιο ισχύει και για το παραδοσιακό μοντέλο αποζημίωσης των συνεργατών. Ενώ το νέο πρόγραμμα θα συνεχίσει να επιβραβεύει τους συνεργάτες με βάση τους στόχους και τον όγκο της δουλειάς τους, το HP Amplify διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα μέτρησης και επιβράβευσης που θα αντιστοιχεί στις πολλές στρατηγικές προσπάθειες που καταβάλλουν οι συνεργάτες καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας πωλήσεων, από τον αριθμό εγγραφών έως τη μέση αξία πωλήσεων και τη διατήρηση πελατών.

Πέρα από τα έσοδα πωλήσεων, το HP Amplify θα επιβραβεύει βάσει νέων δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της επένδυσης και της βελτίωσης των ψηφιακών δεξιοτήτων, της παροχής υπηρεσιών, των εμπειριών ηλεκτρονικού εμπορίου/ omnichannel και της συνεργασίας με ασφαλή  δεδομένα.

Οι δυνατότητες θα είναι προσαρμοσμένες στους τομείς στους οποίους δραστηριοποιούνται οι πελάτες, δημιουργώντας πιο εξατομικευμένες εμπειρίες και οδηγώντας σε ανεκτίμητα αποτελέσματα. To HP Amplify ανταμείβει συνεργάτες που επενδύουν στις ικανότητες για να ανταγωνιστούν – και να κερδίσουν – σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από το ηλεκτρονικό εμπόριο και την ψηφιακή εμπειρία των καταναλωτών. Όσο περισσότερες δυνατότητες ασφαλούς συλλογής δεδομένων, διαδρομών προς την αγορά, υπηρεσιών και  εξειδικεύσεων, τόσο μεγαλύτερη πρόσβαση και οφέλη θα λαμβάνουν οι συνεργάτες.

Η συνεργασία μεταξύ της HP και των συνεργατών της είναι ζωτικής σημασίας για την κοινή επιτυχία. Το HP Amplify έχει σχεδιαστεί για να μετατρέπει τα data analytics σε ουσιαστικές πληροφορίες που εμπνέουν νέες στρατηγικές και κατευθύνουν την καινοτομία. Η ΗΡ θα δουλέψει στενά με τους συνεργάτες της για να βελτιώσουν τις ψηφιακές δεξιότητές τους, να δημιουργήσουν μια πιο συνεπή καταναλωτική εμπειρία στα διάφορα κανάλια και να εξοπλιστούν με πολύτιμες έρευνες σχετικά με τις πιο σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες. Οπλισμένοι με τα παραπάνω, οι συνεργάτες θα έχουν μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, με την εγγενή ικανότητα να προβλέπουν και να δημιουργούν πιο θετικά αποτελέσματα για τους καταναλωτές.

Ως αποτέλεσμα, οι συνεργάτες θα μπορούν να εξυπηρετούν τους πελάτες τους πιο απρόσκοπτα μέσω αυτοματοποιημένων ενημερώσεων αποθεμάτων, επιστροφών προϊόντων και άλλων πληροφοριών. Αυτές οι εμπειρίες θα συνεχίσουν να βασίζονται στις μακροχρόνιες σχέσεις μεταξύ πελατών, συνεργατών και της HP.

 

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *