Μια νέα εποχή ξεκινά για την Aprilia. Βασισμένη σε μια ολοκαίνουρια τεχνική πλατφόρμα που ορίζεται από τον νέο 2-κύλινδρο κινητήρα 660 κ.εκ. και 100 ίππων, γεννιέται μια νέα γενιά μοτοσυκλετών μικρού βάρους και υψηλής απόδοσης, με εκλεπτυσμένη σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής. Σηματοδοτεί την επιστροφή των μοντέλων μεσαίου κυβισμού, που οδηγούν τον αναβάτη να ανακαλύψει ξανά την απόλαυση στην καθημερινή του μετακίνηση.

Η Aprilia RS 660 είναι η πρώτη από μια ολοκαίνουρια γκάμα μοτοσυκλετών, σε απάντηση της ανάγκης για διασκεδαστικές, εύχρηστες και απολαυστικές μοτοσυκλέτες, τόσο στην καθημερινή οδήγηση στον δρόμο, όσο και στις περιστασιακές επισκέψεις σε αγωνιστικές πίστες.

Η RS 660 ανεβάζει τον σπορ χαρακτήρα σε νέο επίπεδο, εστιάζοντας στην τέλεια αναλογία ισχύος προς βάρος, που συναρπάζει χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ευκολία χειρισμού και καθιστά τη μοτοσυκλέτα προσιτή σε αναβάτες κάθε εμπειρίας. Είναι μια μοναδικής σχεδίασης μοτοσυκλέτα που διατηρεί τις αξίες της Aprilia σε ό,τι αφορά την τεχνολογική και στυλιστική πρωτοπορία, όπως είναι εμφανές ακόμη και στο χρώμα της.

Η Aprilia ήταν ο πρώτος κατασκευαστής που έσπασε το μαύρο-κόκκινο μονοπώλιο, με τα εκπληκτικά χρώματα της δεκαετίας του ‘90. Τώρα επιστρέφει στον ηγετικό της ρόλο στο στυλ, παρουσιάζοντας το νέο χρώμα Acid Gold της RS 660 – ένα χρώμα που εμφανίζεται για πρώτη φορά στον κόσμο της μοτοσυκλέτας – που προσθέτει μια νέα προοπτική στη σπορ αισθητική και θέτει νέα δεδομένα στη σχεδίαση των υψηλής απόδοσης σπορ μοτοσυκλετών.

Η RS 660 αντανακλά την απόλαυση και την καθημερινή διασκέδαση που μπορεί να προσφέρει μια σπορ μοτοσυκλέτα.

Μια νέα σπορ φιλοσοφία, μια πολύπλευρη μοτοσυκλέτα – είτε για καθημερινή μετακίνηση, είτε για δυναμική οδήγηση – που προσφέρει τη συναρπαστική αίσθηση που απαιτεί κάθε αναβάτης. Η RS 660 φέρνει, για πρώτη φορά στην κατηγορία της, προηγμένη τεχνολογία που προέρχεται από την εμπειρία της Aprilia στους παγκόσμιους αγώνες, η οποία πλέον είναι διαθέσιμη για διασκέδαση στον δρόμο. Μια μοναδική φόρμουλα για μέγιστη απόλαυση, με βάρος που δεν ξεπερνά τα 183 κιλά σε κατάσταση λειτουργίας και ένα πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων APRC, που θα ήταν κορυφαίο ακόμα και για μοτοσυκλέτες μεγαλύτερου κυβισμού.

Η RS 660 αναμένεται να είναι διαθέσιμη στα σημεία πώλησης Aprilia από τον Δεκέμβριο.

Υπάρχει ωστόσο δυνατότητα για on-line προ-κράτηση της RS 660, από την ιστοσελίδα aprilia.com/gr

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής της RS 660 είναι 11.050 € και περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων.

Για την RS 660, όπως και για όλες τις μοτοσυκλέτες Aprila, προσφέρεται δωρεάν ένα σημαντικό πακέτο υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα:

  • 2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης*
  • 4 χρόνια οδική βοήθεια

*Η εγγύηση καλύπτει κάθε κόστος επισκευής που σχετίζεται με βλάβες ή δυσλειτουργίες, οι οποίες προκαλούνται λόγω κατασκευής ή λόγω ελαττωματικών εξαρτημάτων, καθώς και την αντικατάσταση εξαρτημάτων με ζημιές, και την εργασία που απαιτείται για την αποσυναρμολόγηση και τοποθέτησή τους.

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.