Να διασκεδάσει τις ανησυχίες που πυροδότησε για την υγεία αλλά και την πνευματική του διαύγεια η όλη του εμφάνιση στο debate επιχείρησε ο Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Βόρεια Καρολίνα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναγνώρισε κακή του επίδοση στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση με τον προκάτοχό του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά επέμεινε ότι παραμένει ικανός για μια ακόμη θητεία στο αξίωμα λέγονταας ότι ο αντίπαλός του αποτελεί κίνδυνο για την Αμερική.

Μάλιστα σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο σημείο του λόγου του -και ευρισκόμενος γενικώς σε πολύ καλύτερη φόρμα- σημείωσε:

«Ξέρω ότι δεν είμαι πια νέος. Δεν περπατάω τόσο εύκολα όσο παλιά. Δεν μιλάω τόσο ομαλά όσο συνήθιζα. Δεν συζητώ τόσο καλά όσο παλιά», δήλωσε ο Μπάιντεν σε προεκλογική εκδήλωση στη Βόρεια Καρολίνα, την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το χθεσινό ντιμπέιτ.

«Αλλά ξέρω ένα πράγμα. Ξέρω να λέω την αλήθεια. Ξέρω να ξεχωρίζω το σωστό από το λάθος. Ξέρω πώς να κάνω αυτή τη δουλειά. Ξέρω πώς να δημιουργώ πράγματα».

«Όταν πέφτεις κάτω, ξανασηκώνεσαι»

«Ξέρω αυτό που ξέρουν εκατομμύρια Αμερικανοί. Όταν πέφτεις κάτω, ξανασηκώνεσαι».

«Δίνω το λόγο μου ως Μπάιντεν ότι δεν θα έβαζα υποψηφιότητα αν δεν πίστευα με όλη μου την καρδιά και την ψυχή ότι μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά».

«Το διακύβευμα είναι πολύ υψηλό. Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι μια πραγματική απειλή για αυτό το έθνος, μια απειλή για την ελευθερία, μια απειλή για τη δημοκρατία και μια απειλή για ό,τι αντιπροσωπεύει η Αμερική», τονίζει.

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *