Συνεχίζοντας τις συναντήσεις του με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, για την εξωστρέφεια των επιμελητηρίων, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης των Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, συναντήθηκε με τον επικεφαλής του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Κωνσταντίνο Τσουτσοπλίδη. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη συνάντηση ο κ. Χατζηθεοδοσίου, ενημερώθηκε  για το έργο και τις δραστηριότητες του γραφείου του Ε.Κ, ενώ του δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσει τον θεσμικό ρόλο των Επιμελητηρίων της χώρας.  

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «η ΚΕΕΕ, όπως και τα Επιμελητήρια-μέλη της, είναι ο συνδετικός κρίκος των επιχειρήσεων με τη δημόσια διοίκηση και ο επίσημος χώρος διαλόγου ανάμεσα στην πολιτεία και τις παραγωγικές τάξεις».

Υπήρξε επίσης μεταξύ των δύο πλευρών, αμοιβαία δέσμευση για περαιτέρω συνεργασία των δύο φορέων με την από κοινού οργάνωση διαδικτυακών συναντήσεων με Ευρωβουλευτές-εισηγητές για τον νομοθετικό σχεδιασμό και την εφαρμογή  του σε θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις, όπως την πράσινη ενέργεια, το ψηφιακό μέλλον κ.ά.

Η ΚΕΕΕ σημειώνει ότι στο πλαίσιο της εξωστρεφούς διαδικασίας που εγκαινιάσθηκε από τον κ. Χατζηθεοδοσίου, είχε προηγηθεί συνάντηση με την επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. Νιόβη Ρίγκου.  

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.