Στα αξεσουάρ μηχανής που γίνονται ολοένα και πιο έξυπνα πρέπει να προσθέσουμε οπωσδήποτε και τα έξυπνα γάντια της BearTek, που επιτρέπουν λειτουργίες συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth.

Να χειρίζεσαι το κινητό σου δηλαδή και να απαντάς σε κλήσεις, να αλλάζεις μουσική και να εκτελείς μια μακρά σειρά από λειτουργίες χωρίς να πρέπει να βγάλεις το χέρι σου από το τιμόνι.

Ακόμα και την GoPro κάμερα μπορείς να λειτουργείς από τα γάντια (μέσω Wi-Fi ή δεδομένων), με τέτοια ευκολία μάλιστα ώστε τα μάτια να παραμένουν πάντα στον δρόμο.

Εκεί που τα γάντια της μηχανής παρείχαν άλλοτε μόνο προστασία, η BearTek βάλθηκε να το αλλάξει αυτό εγκαινιάζοντας Bluetooth συνδεσιμότητα στα… δάχτυλα. Αγγίζεις απλώς το δάχτυλο και εκτελείς μια λειτουργία στο smartphone.

Κι ενώ δεν πρέπει προφανώς να χειριζόμαστε κινητά και action κάμερες εν κινήσει, η BearTek διευκολύνει κατά πολύ αυτές τις λειτουργίες για τον αναβάτη έστω και σε στάση, καθώς δεν χρειάζεται να έρθει σε φυσική επαφή με τις συσκευές του.

Τα δερμάτινα γάντια φτιάχνονται στο Πακιστάν με προστατευτικά από ανθρακόνημα και οι λειτουργίες τους δέχονται μάλιστα upgrades συνδέοντάς τα με έναν υπολογιστή.

Η BearTek γνώρισε βέβαια πολλές εμπορικές και επιχειρηματικές περιπέτειες από το 2016 που πρωτοπαρουσιάστηκε στον κόσμο και παρά την επιτυχία, είναι σήμερα σε κατάσταση «χειμερίας νάρκης», κατεβάζοντας ακόμα και το site της, «προσωρινά» όπως δήλωσε.

Τα γάντια της παραμένουν ωστόσο διαθέσιμα από την Amazon έναντι 250 ευρώ (275 δολαρίων)…

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *