Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί τηλεδιάσκεψη και πολύωρη συζήτηση με τους 13 πανελλήνιους φορείς-μέλη του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) που εκπροσωπούν όλους τους κλάδους του τουρισμού και τις περισσότερες τουριστικές επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες.

Στην τηλεδιάσκεψη όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Γιάννης Ρέτσος, έγινε αποτίμηση των έως τώρα ενεργειών του συνδέσμου, τέθηκαν οι τεράστιες προκλήσεις της επανεκκίνησης, πάντα προτάσσοντας το υγειονομικό ζήτημα και ο κάθε φορέας έθεσε τα επιμέρους ζητήματα που αφορούν τον κλάδο του.

Ο κ. Ρέτσος σημειώνει ότι ολοι οι εκπροσωποι φορέων κατέληξαν στο ομόφωνο συμπέρασμα ότι στο εξής ο τουρισμός προχωρά σύσσωμος και πιο ενωμένος από ποτέ, μέσα σε μία πρωτοφανή κρίση και σε ένα πλαίσιο διεκδίκησης που θα αποπνέει ρεαλισμό και αξιοπιστία. Τα στρατηγικά αιτήματα του ΣΕΤΕ, θα επαναδιατυπωθούν προς τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση και εστιάζουν

  • στις υγειονομικές απαιτήσεις επανεκκίνησης
  • στην επιδότηση της εργασίας και στην υποστήριξη των ανέργων,
  • στη μείωση του ΦΠΑ του τουρισμού και
  • στη μηδενική προκαταβολή φόρου εισοδήματος επιχειρήσεων για το 2020

Ο τομέας στήριξε τη χώρα στα δύσκολα χρόνια της δημοσιονομικής κρίσης και μπροστά στη νέα πρόκληση, ενωμένος, με την ανάλογη υποστήριξη της πολιτείας, θα επιχειρήσει να ανταπεξέλθει με όσο γίνεται λιγότερες απώλειες και να ανακάμψει ισχυρότερος, υπόγράμμισε ο κ. Ρέτσος.

naftemporiki.gr

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.