Αποφασισμένος να μείνει πολύ καιρό στην ΑΕΚ και να πετύχει, δήλωσε ο Αργεντινός νέος προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα. 

Σε συνέντευξή του στο κανάλι TNT Sports της Αργεντινής, ο Αλμέιδα είπε ότι η άφιξή του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου, αλλά διευκρίνισε ότι δεν σκέφτεται την ελληνική ομάδα σαν σκαλοπάτι για την συνέχεια του ευρωπαϊκού ταξιδιού:

«Το όνειρό μου ήταν να πάω στην Ευρώπη, αλλά όχι για να πηγαίνω από ομάδα σε ομάδα. Μου αρέσει να περνάω πολύ χρόνο στους συλλόγους που πηγαίνω. Θέλω να πάω για να πετύχω», είπε ο 48χρονος Αργεντινός προπονητής.

Ταυτόχρονα, επανέλαβε ότι «είναι χαρά να μπορώ να προπονήσω έναν σύλλογο με αυτή την ιστορία. Θυμάμαι ότι όταν έπαιζα και μιλούσαμε για τις ελληνικές ομάδες, η ΑΕΚ ήταν και είναι από τις πιο δυνατές, λόγω της ιστορίας της, λόγω του πάθους των ανθρώπων της».

Ο Ματίας Αλμέιδα είπε επίσης, ανάμεσα σε άλλα, ότι πέρυσι δέχθηκε πρόταση να καθίσει στον πάγκο της εθνικής Χιλής, αλλά ότι μια ρήτρα στο συμβόλαιό του με την ομάδα των ΗΠΑ, δεν επέτρεψε τη μετακίνηση: «Μου τηλεφώνησαν τον περασμένο χρόνο, ναι, αλλά η ρήτρα που είχα στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν μεγάλης αξίας».

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *