Η νέα Bentley BentaygaV8 βραβεύτηκε ως το απόλυτο πολυτελές SUV, με την απονομή του τίτλου «Luxury SUV of the Year», στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων «4×4 of the Year Awards» του έγκριτου βρετανικού περιοδικού «4×4».

Σημειώνουμε ότι, για πρώτη φορά στην ιστορία των βραβείων του περιοδικού, το ίδιο μοντέλο τη μία χρονιά βραβεύεται ως Performance SUV of the Year, με έμφαση στις επιδόσεις που προσφέρει, και την αμέσως επόμενη, μετά την προσθήκη ενός V8 κινητήρα που το καθιστά πιο προσιτό, βραβεύεται ως Luxury SUV of the Year, με την κριτική επιτροπή να δίνει έμφαση στην πολυτέλεια που προσφέρει το μοντέλο.

Σχετικά, ο αρχισυντάκτης του περιοδικού 4×4, AlanKidd, σχολίασε: «Μέχρι πέρυσι, αντιλαμβανόμασταν την Bentayga ως SUV επιδόσεων. Τόσο η δυναμική όσο και οι επιδόσεις του μοντέλου ήταν τόσο κυρίαρχα, που αποδείχθηκε εύκολο να παραβλέψουμε την κορυφαία πολυτέλεια, ένα χαρακτηριστικό στοιχείο του DNA κάθε Bentley, που πλέον, με τον V8 κινητήρα περνάει σε πρώτο πλάνο».

Η Bentayga εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή κατά τη διάρκεια μιας ειδικά σχεδιασμένης εκδήλωσης της Bentley τον Οκτώβριο, η οποία περιλάμβανε πολύ απαιτητικές διαδρομές εντός και εκτός δρόμου για τη νέα Bentayga:

οδήγηση σε λασπόλακκους με ύψος νερού έως και μισό μέτρο, σε πλάγιες κλίσεις έως 35 μοιρών και σε πολύ έντονες κλίσεις ανάβασης και κατάβασης, ολοκληρώθηκε με ευκολία από τα έξυπνα off-road συστήματα του μοντέλου.

Σχεδιασμένη και κατασκευασμένη χειροποίητα στο Crewe της Αγγλίας, η νέα Bentayga κυκλοφορεί τώρα σε όλες τις αγορές σε όλο τον κόσμο.

Νίκος Τσάδαρης

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.