Οι αποκαλύψεις της Hyundai για το νέο i20, συνεχίζονται σταδιακά. Αυτή την φορά, σειρά έχει το εσωτερικό του δημοφιλούς μοντέλου, φωτογραφία του οποίου μας κοινοποιήθηκε πρόσφατα.

Έτσι, το νέο i20 θα διαθέτει δύο ψηφιακές οθόνες, νέους συνδυασμούς χρωμάτων και εντυπωσιακές οριζόντιες πτυχές στο ταμπλό του. Το εσωτερικό είναι άνετο και ευρύχωρο, ενώ ένα από τα σημαντικότερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του είναι οι οριζόντιες πτυχές που εκτείνονται από αριστερά προς τα δεξιά στο ταμπλό και ενσωματώνουν τους αεραγωγούς. Οι κομψά διαμορφωμένες πόρτες, εμπνευσμένες από σχήματα που βρίσκονται στη φύση προσδίδουν μοντέρνα αίσθηση. Η τεχνολογία εσωτερικού ατμοσφαιρικού φωτισμού δίνει ευχάριστο φωτισμό την νύχτα και οι χρωματικές πινελιές ταιριάζουν απόλυτα στο σύνολο του εσωτερικού.

Το νέο i20 θα διατεθεί με τρία διαφορετικά εσωτερικά χρώματα : Black Mono, Black & Gray, and Black Mono & Yellow Green.

Δύο οθόνες 10,25 ”

Το νέο i20 διαθέτει δύο ψηφιακές οθόνες που προσδίδουν αναβαθμισμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Πίσω από το τιμόνι του οχήματος βρίσκεται ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών με χρωματισμούς που αλλάζουν αναλόγως την drive mode που επιλέγει ο οδηγός (μπλε χρωματισμός για Normal, πράσινος για Eco και πορτοκαλί για Sport). Στα δεξιά του τιμονιού, τοποθετημένη ψηλά στο κέντρο του ταμπλό, βρίσκεται η κεντρική οθόνη αφής AVN (ήχου / βίντεο / πλοήγησης) 10,25 ιντσών. Ενσωματωμένη στην οθόνη αφής AVN υπάρχει μια σειρά από νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας που βρίσκουμε για πρώτη φορά στο i20, συμπεριλαμβανομένου του Hyundai Bluelink Telematics. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι Hyundai LIVE services, οι οποίες περιλαμβάνουν δεδομένα κυκλοφορίας και καιρού σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες σχετικά με κοντινούς σταθμούς καυσίμων, συμπεριλαμβανομένων των τιμών των καυσίμων και των χώρων στάθμευσης, καθώς και online φωνητική αναγνώριση. Επιπλέον, τα Blue link services περιλαμβάνουν Find My Car, remote lock services, navigation σε τοπικά σημεία ενδιαφέροντος, πληροφορίες συναγερμού του οχήματος και αναφορές συντήρησης.

Τέλος, το νέο i20 είναι πλήρως συμβατό με Android Auto και Apple Car Play, ασύρματα σε συνδυασμό με το 8 “Display Audio. Υπάρχει επίσης διαθέσιμη περιοχή ασύρματης φόρτισης. Ένα νέο ηχοσύστημα Bose που αποτελείται από οκτώ ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός subwoofer, προσφέρει εξαιρετικό ήχο υψηλής ποιότητας.

Νίκος Τσάδαρης

Source link

Θώμη Κόρσου

Έχω έφεση στους άνδρες με υψηλή τεστοστερόνη και με εξιτάρει ότι είναι αντρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *