[ad_1]

Μία εβδομάδα αργότερα από την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα βόλεϊ στην Α1 Ανδρών, όπως αποφάσισε απόψε κατά πλειοψηφία η ΕΣΑΠ.

Αυτό σημαίνει πως το πρώτο σερβίς θα γίνει το Σάββατο 24 Οκτωβρίου αντί για το Σάββατο 17/10. Η αναβολή δόθηκε μετά από σχετικό αίτημα του ΤΑΑ Ηρακλής και ύστερα από ψηφοφορία (7 υπέρ, ένα λευκό). 

Η μεταγραφική περίοδος παρατείνεται ως τις 17 Οκτωβρίου και η α΄ φάση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-18 Οκτωβρίου αντί το τριήμερο 9-11/10.

Να σημειωθεί πως όπως έγινε γνωστό σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου σήμερα, το ανδρικό τμήμα του Ηρακλή αναλαμβάνει ο Γεωργιανός επιχειρηματίας Λεβάν Σαχράτζε, με πρόεδρο του ΤΑΑ τον Απόστολο Τσιπίδη.

Προτεινόμενα για εσάς



[ad_2]

Source link

Θώμη Κόρσου

Είμαι η Θώμη. Έχω έφεση στο γράψιμο και στην δημοσιογραφία. Blogger από το 2017 και γράφω και στο MinistryofMen!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *